Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

26.9.-3.10 Joogaloma Kroatiassa

Matkaohjelma

26.9. | Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Finnairin suoralento Splitiin. Lentokenttäkuljetus hotellille, majoittuminen ja kevyt iltapala.

27.9.- 2.10. | Aamiainen ja illallinen hotellilla. Ohjelmassa on sekä herättelevää aamujoogaa rannalla, että laiskoja aamuja jolloin joogataan vasta lounasaikaan. Illat päätämme juurruttavaan, syvävenyttävään yin-joogaan - sään salliessa ulkona, aaltojen kohinasta nauttien.

3.10.| Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Splitiin. Opastettu kaupunkikierros (englanniksi) Splitissä ja vapaa-aikaa kaupunkiin tutustuen. Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki ja tunnettu kauniista vanhasta kaupungistaan. Finnairin suora lento Helsinkiin ja kuljetus lähtöpysäkeille.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Matkalle mukaan lähtee suomalainen joogaohjaaja:

Joogalomalla pääset nauttimaan eri joogalajeista yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Harjoituksissa kokeilemme ja yhdistelemme eri joogalajeja, niin voimakkaampaa hathaa ja vinyasaa kuin staattisempaa yin-joogaa. Joogaloman harjoituksissa otetaan huomioon joogaajien tarpeet ja toiveet - kaikki tunnit sopivat kaikentasoisille, ja voit tulla mukaan vaikka joogaharrastus on vasta haaveena.

Joogaopetuksesta vastaa Anna Strazdina. Ohjauksessaan Anna korostaa oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista, sekä omaan itseensä ja ympäristöön suhtautumista lempeällä huumorilla. Annan tunneille pääset Turussa viikoittain, tule moikkaamaan ja kyselemään lisää joogamatkasta!
** Matka toteutuu, ilmoittaudu mukaan pian **

Kroatiassa pääset nauttimaan auringoinpaisteesta ja lämpöisistä loppukesän päivistä vielä syyskuun lopullakin.
Keväällä teimme ensimmäisen joogamatkan Sibenikiin, erityiskiitosta sai joogaohjaaja Anna, kaunis luonto, hyvä ruoka ja leppoisa lomatunnelma. Matkalla aikaa jää myös lomailuun, rentoutumiseen ja upeasta lomakohteesta nauttimiseen.

Kroatia on vuosi vuodelta yksi suosituimmista lomakohteista, eikä suotta. Kroatian valttikortteja on aurinkoiset päivät, puhdas ja kirkas meri, hyvä välimerellinen ruoka, ystävälliset paikalliset sekä puhdas luonto. Tervetuloa lataamaan akkujasi ennen talvea! Vietä viikko nauttien merestä, luonnosta ja joogasta Adrianmeren rannalla, ihastuttavassa Kroatiassa!

Reitti / Aikataulu

Lennot:
AY187 26.9. Helsinki 18.00 - 20.00 Split
AY188 3.10. Split 21.00 – 00.55 (+1) Helsinki

Bussireitti: Loimaa – Naantali (linja-autoasema) – Raisio (St1) – Turku (linja-autoasema) – Kaarina (pikavuoropysäkki) – Piikkiö (pikavuoropysäkki) - Salo (Piihovi) – Helsinki (lentoasema)

Majoitus

Hotel Jure 4**** Hotelli sijaitsee noin 6km Sibenikin keskustasta, kauniissa Solaris Resortisssa merenrannalla. Hotelli on täysin remontoitu 2016. Hotellilla ulkouima-allas (merivesi), ravintola ja baari. Huoneessa: wc/suihku, ilmastointi, ranskalainen parveke, hiustenkuivaaja, minibaari, TV. Koko noin 22m2.

http://www.solarishotelsresort.com/wh/hotel-jure-en/

Solaris Resort on lomakeidas, joka tarjoaa kauniit puitteet rentouttavaan lomaan. Hyvät uimarannat, uima-altaat, kylpyläosasto, perinnekylä ravintoloineen sekä paljon muuta. Solaris Resortista kulkee linja-auto Sibenikin keskustaan tasaisin väliajoin

Lisätiedot

Matka toteutuu, mikäli 15 lähtijää.

Lisämaksusta: H1-lisä +179€/hlö * Retki Krkan kansallispuistoon * Ruokajuomat illallisella omakustanteisesti.

Matkan hinta

999€/hlö/H2

Maksa erissä

alk. 49€/kk (24kk sopimus, kysy lisää toimistolta)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Muuta: Ennakomaksu 250€ laskutetaan 2vkoa varauksen teon jälkeen, loppumaksu 40 vrk ennen lähtöä. Loppuohje toimitetaan noin 2-3 vkoa ennen lähtöä.

Peruutusehdot: 121 – 65vrk ennen lähtöä perimme 100€ peruutuskuluina, 64-34vrk ennen 200€, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk 100% matkan hinnasta