Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

29.4 - 6.5.2019 Joogaloma Kreikkaan - Evian saari

Matkaohjelma

Alustavat päivämäärät
29.4. | Yhteiskuljetus Turusta Helsinki-Vantaan lentoasemalle, suora lento Ateenaan. Lentokenttäkuljetus hotellille, majoittuminen hotelliin ja kevyt iltapala.

30.4 – 5.5. | Aamiainen ja illallinen hotellilla. Aamujooga. Ryhmän omaa ohjelmaa. Lisämaksulliset retket.
Iltajooga

6.5.| Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Ateenan lentokentälle, josta suora lento Helsinkiin. Kuljetus lähtöpysäkeille.

Matka Ateenan lentokentältä: 120 km
Lähin kaupunki: Eretria (4 km) n. 13 000 asukasta
Lähin kaupunki: Halkida (25 km) n. 60 000 asukasta
Lähin bussipysäkki: 200 m
Lähin minimarket: hotellissa

Lisämaksulliset retket:

Ateena ja valloittava Akropolis
Kreikan pääkaupunki Ateena on rosoisen kaunis ja aina liikkeessä oleva kaupunki. Antiikin historia on läsnä joka puolella. Päivän aikana tutustumme Ateenaan suomeksi opastetulla kaupunkikierroksella ja vierailemme Akropolis-kukkulalla. Kuljemme pitkin Plakan kapeita kujia ja päivän päätteeksi saamme vielä nauttia vapaa-ajasta kaupungilla. Hinta: 89 € / hlö (minimi 10 osallstujaa)

Omatoiminen retki Halkidaan ja lounas paikallisessa ravintolassa.

Lähtö hotellilta paikallisbussilla (omakustanteinen) Halkidan kaupunkiin (pysäkki noin 200 m hotellilta). Meze-tyyppinen lounas paikallisessa ravintolassa, jonka aikana saatte tutustua Kreikan ruokakulttuuriin autenttisessa ympäristössä. Hinta-arvio: 25 €/hlö (minimi 10 osallistujaa)
Keväinen aurinko lämmittää huhtikuussa Egeanmeren rantoja Evian saarella Kreikassa. Evian saari on Kreikan toiseksi suurin saari ja se on helposti saavutettavissa maanteitse. Saarella on pituutta 180 km ja sen erottaa mantreesta vain kapea Euripos-salmi. Vehreä saaren valttikortteja ovat kaunis luonto, maukas ruoka ja paikallinen tunnelma. Päivälämpötilat noin +22 astetta.

Matkalla aikaa jää myös lomailuun, rentoutumiseen, upeasta lomatunnelmasta nauttimiseen, unohtamatta tietenkään kaikkia välimerenkeittiön herkkuja. Jos kaipaat iltaelämää, Halkidan kaupunki sijaitsee noin 25 km päässä.

Matka sopii hyvin myös joogaharrastuksen vasta aloittaneille.

Jooganopetuksesta vastaa Suomen Joogaopiston koulutuksen saanut jooganopettaja Sirkka Kaplas, joka on toiminut Turun, joka on toiminut Turun ja Kaarinan alueella 18 vuoden ajan. Useana kesänä kesäkurssien ohjausta Turun ja Ahvenanmaan saaristossa, sekä lukuisia ulkomaan joogamatkoja.

Matkanjohtajana mukana matkalla Riitta Järviö.

Reitti / Aikataulu

Lennot: (alustava)
A3765 29.4 Helsinki 16.20 - 19.55 Ateena
A3764 6.5. Ateena 11.50 – 15.35 Helsinki

Bussireitti: Turku (linja-autoasema) – Kaarina (pikavuoropysäkki) – Piikkiö (pikavuoropysäkki) - Paimio (Neste) - Helsinki (lentoasema)

Majoitus

Hotel Miramare****
25th Km Nat. Rd Chalkis-Kymi, Eretria 340 08, Kreikka
+30 2229 061134
https://www.miramare-eretria.gr

Evian saarella, lähellä Eretrian kaupunkia, sijaitseva viihtyisä ja pieni hotelli. 94 huonetta, 3 kerrosta. Hotellissa on hissi.
Hotellilla myös tennis- ja jalkapallokenttä sekä kuntosali.
2 minuutin kävelymatka rannalle, pieni yksityinen ranta.

Eretrian kaupunki sijaitsee noin 4km päässä, kaupungissa n. 13 000 asukasta. Hotellilla on kaksi makean veden allasta, aurinkotuoli- ja varjot ja rantapyyhkeet. Kaikissa huoneissa parveke, wc/suihku, ilmastointi ja wifi.

Hotellin nurmi- ja allasalueet ovat vapaassa käytössä joogaharjoituksia varten sekä huonolla säällä jooga on mahdollista hotellin konferenssihuoneessa (marmorilattia).

Lisätiedot

Sitovat ilmoittautumiset 31.10.2018 mennessä.

Hinta sisältää: suorat lennot Ateenaan * majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa* ohjattua joogaa 1-2 krt/päivä (paitsi meno- ja paluupäivä) * kuljetus kotimaassa * lentokenttäkuljetus kohteessa* puolihoito (buffet, aamiainen ja illallinen) * matkalaukku ruumaan 23 kg ja käsimatkatavara 8 kg * matkanjohtajan palvelut

Matka toteutuu, mikäli 20 lähtijää.

Lisämaksusta: H1-lisä +129 €/hlö * Ruokajuomat illallisella omakustanteisesti.

Matkan hinta

839€/hlö/H2 (täynnä)

Maksa erissä

alk. 39€/kk (kysy lisää toimistolta)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: 121 – 46 vrk ennen lähtöä perimme 250 € peruutuskuluina, 45-35vrk ennen 400 €, 35 vrk-21 vrk ennen matkan alkua perimme 50 % matkan hinnasta, alle 21vrk 100 % matkan hinnasta

Muuta: Ennakomaksu 250 € laskutetaan 2 vkoa varauksen teon jälkeen, loppumaksu 40 vrk ennen lähtöä. Loppuohje toimitetaan noin 2-3 vkoa ennen lähtöä. Passin / henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan. Ilmoittautumista varten tarvitsemme: Nimi (kuten passissa), syntymäaika, osoite, sähköposti, puhelinnumero, ruoka-aineallergiat / erikoisruokavaliot, lähtöpysäkin.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Toimistomaksu: 10€ (varaus/lähetetty lasku)