Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

4-11.10. Joogaloma Mallorcalla

Matkaohjelma

4.10. | Yhteiskuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jonne saavumme noin 2h ennen lennnon lähtöä. Suora lento Palma de Mallorcaan. Yksityinen kuljetus hotelille. Vapaa loppupäivä, illallinen hotellilla.

5.-10.10.| Aamiainen ja illallinen hotellilla. Ohjatut joogaharjoitukset aamulla ja illalla. Päivisin aikaa levätä ja retkeillä itsekseen tai porukassa.

11.10. | Aamiainen hotellilla. Lentokenttäkuljetus ja suora
lento Helsinkiin. Paluukuljetus lähtöpysäkeille.
Täynnä -

Seuraava matka toukokuussa 2019 Kreikkaan (15-22.5. Tolo pikkukaupunkiin)

Suositut Annajoogaa –joogamatkat saavat jatkoa, lokakuussa suuntaamme kohti kaunista Mallorcan saarta. Mallorcan verheä ja vuoristoinen luonto ihastuttaa ja turkoosinsininen meri kutsuu vilvoittavalle uinnille. Lokakuussa sää on lomasaarella kesäisen aurinkoinen ja lämpötilat +23 astetta.

Joogalomalla pääset nauttimaan eri joogalajeista yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Yhdistelemme eri joogalajeja, niin voimakkaampaa hathaa ja vinyasaa kuin stattista, palauttavaa yin-joogaa. Kaikki tunnit sopivat kaikentasoisille, ja voit tulla mukaan vaikka joogaharrastus on vasta haaveena.
Joogaamme aina sään salliessa ulkona, hotellin alueella sekä rannalla. Sateen sattuessa tai tuulisemmalla säällä joogaharjoitukset pidetään sisätiloissa.

Joogaopetuksesta vastaa turkulainen joogaopettaja ja joogahieroja Anna Strazdina. Ohjauksessaan Anna korostaa oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista, sekä omaan itseensä ja ympäristöön suhtautumista lempeällä huumorilla. Annan tunneille pääset Turussa viikoittain, tule moikkaamaan ja kyselemään lisää joogamatkasta!

Tervetuloa nauttimaan joogalomasta Mallorcalle!

Reitti / Aikataulu

Bussireitti: Naantali – Raisio – Turku – Kaarina – Helsinki-Vantaa

Lentoaikataulu:
4.10. Helsinki 07.20 – 10.20 Palma de Mallorca
11.10. Palma 11.00 – 16.00 Helsinki

Majoitus

Hipotels Punta Rotja & Spa ****
Avda del Pinar s/n - Costa de los Pinos - Majorca - Spain - +34 971 816 500

Rauhallinen hotelli merenrannalla. Buffet-ruokailut, ravintola, sisä-ja ulkouima-allas, spa. Huonevarustelu: n. 39m2, wc/suihku, minibaari, ilmastointi, tv, hiustenkuivaaja.

https://en.hipotels.com/hotel-eurotel-punta-rotja-in-majorca.htm

Hotellimme sijaitsee rauhalliseslla ja luonnonkauniilla paikalla, aivan merenrannan tuntumassa, saaren itäisellä puolella. Cala Millorin pieni lomakylä sijaitsee noin 6km päässä ja matkaa saaren pääkaupunkiin, Palma de Mallorcaan, on noin 70km. Mallorcalta löytyy myös paljon kulttuurinähtävyyksiä mm. Palman vanhakaupunki sekä Valldemossan vuoristokylä.

Lisätiedot

Hintaan sisältyy: koko viikon joogaohjelma * reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * kuljetus kotimaassa sovitulta reitiltä * lentokenttäkuljetus kohteessa * puolihoito (aamiainen ja illallinen, buffet) *

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa + 259€ (yksin matkustavan on varattava yhden hengen huone) * ruokajuomat illallisella * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

1099€/hlö/H2 (täynnä)

Maksa erissä

alk. 49€/kk (kysy lisää matkarahoituksesta)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Pikaiset ilmoittautumiset. Paikkoja rajoitettu määrä.

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus