Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

25-26.5. Ahvenanmaa vihannoi

Matkaohjelma

Lauantai 25.5.
Viking Linen M/S Amorella lähtee Turusta klo 8.45, yhteinen lounasbuffet laivalla klo. 12.00, laiva Maarianhaminassa klo. 14.10. Paikallisopas liittyy seuraamme satamassa, hänen kanssaan vierailemme eri tiloilla (tilat varmistuvat vuoden 2019 puolella) ja illaksi saavumme Maarianhaminaan ja majoittuminen Hotelli Pommeriin, keskustahotelli. Vapaailta.

Sunnuntai 26.5.
Aamiainen hotellilla. Klo. 09.15 lähtö oppaan kanssa vielä parille tilalle ja klo. 13.20 sanomme oppaalle näkemiin satamassa. Viking Grace lähtee kohti Turkua klo. 14.25 ja saapuu Turkuun klo. 19.50. Paluu bussilla lähtöpysäkeille.

Vuoden 2019 Åland Grönskar tapahtumajärjestäjiä ei ole vielä julkaistu, niiden tietojen tultua opas valitsee ryhmälle sopivat, mielenkiintoiset kohteet.
Ahvenanmaan saaristoa leimaa luonnonläheisyys ja kiireettömyys. Se on tyypillinen saaristomaakunta tuhansine saarineen, kareineen ja luotoineen. Ahvenanmaan ainutlaatuinen saaristoluonto kiehtoo vuoden ympäri. Keskellä merta sijaitsevalla saariryhmällä on oma lippu, omat postimerkit ja oma hallinto. Pääkaupunki Maarianhamina on viehättävän pieni kaupunki idyllisine rakennuksineen ja katuineen.

Toukokuussa Ahvenmaalla järjestetään tapahtuma Åland Grönskar eli Ahvenmaa vihannoi. Tapahtumaa on nyt järjestetty kolmena vuotena. Vielä ei ole julkistettu kaikkia tiloja, mutta lauantain ja sunnuntain aikana pääsemme kohteissa kiertämään paikallisoppaan kanssa. Samalla kuulette miten Ahvenmaalla kaikki oikein sujuu. Kohteissa on myös myyntiä, tilojen omia tuotteita ja käsitöitä.

Reitti / Aikataulu

Bussireitti: Virttaa-Alastaro-Hirvikoski-Loimaa-Aura-Turku

Majoitus

Hotelli Pommern (hotelli on uudistettu v.2015) www.alandhotels.fi

Lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan 15.4. mennessä.

Matkan hinta sisältyy:
* Kuljetukset (oma bussi mukana koko matkan ajan) * Laivamatkat kansipaikoilla * Menolaivalla buffetlounas klo. 12.00 * 1 x yö Hotel Pommern * hotelliaamiainen * Kiertoajelut, tilavierailut ja opastukset * Kuljettajan palvelut

Lisämaksusta: majoittuminen yhden hengen huoneessa +70€/hlö * meriaamiainen 11 €/hlö, buffet-päivällinen paluulaivalla 33€/hlö klo. 14.30.

Varaa käteistä mukaan, kaikissa paikoissa ei ehkä ole korttimaksu-mahdollisuutta.

Minimi lähtijämäärä: 28

Matkan hinta

229€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Matka laskutetaan ennen matkaa, laskun mukana lähetetään bussiaikataulu.

Matkanjärjestäjän peruutusehdot mikäli matkustaja peruuttaa matkansa: ( myös sairaustapauksissa)
31 vrk ennen matkaa, veloitetaan varauskuluina 30 €/hlö / 30-14 vrk ennen matkaa, veloitetaan 1/3 matkan hinnasta/13 vrk-48 h ennen matkaa, veloitetaan 75 % hinnasta/alle 48 h ennen matkaa, veloitetaan koko hinta.

Emme vastaa matkaohjelman muuttumisesta meistä riippumattomista syistä. Suosittelemme matkavakuutusta.

Matkanjärjestäjä: Matka-Viitala (www.matkaviitala.fi)