Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

10-14.9. Kroatia – Pohjoisen Dalmatian helmet ja Krk:n saari

Matkaohjelma

MA 10.9. |
Aikainen lento Turusta Riian kautta Splitin. Suomalainen opas ryhmää vastassa ja matka jatkuu kohti Trogiria, jossa vietämme kahvitauon ja hieman vapaa-aikaa. Tämän jälkeen suuntaamme kohti Sibenikiä, johon tutustumme tarkemmin opastetulla kaupunkikierroksella. Iltapäivällä saavumme Vodicen pikkukaupunkiin ja majoitumme merenranta hotelliin.

-- Trogiria kutsutaan usein pikku-Dubrovnikiksi ja saari on yhdistetty mantereeseen pienellä sillalla. Sibenik puolestaan on yksi keski-Dalmatian suosituimmista kohteista ja kuuluisa erityisesti linnoituksestaan ja kauniista vanhasta kaupungista. --

TI 11.9. |
Aamiainen hotellilla. Tänään pääsemme ihailemaan Kroatian kaunista luontoa Krkan kansallispuistoon, jossa teemme opastetun kävelykierroksen. Huom! Alueella korkeuseroja. Kroatiassa on 8 kansallispuistoa ja Krka on yksi suosituimmista paikallisten ja vierailijoiden keskuudessa. Krkan jälkeen matkamme jatkuu kohti Pakovo Seloa, jossa saamme tutustua Kroatian perinteisiin. Lounas päivän aikana. Paluu Vodiceen ja vapaailta.

KE 12.9. |
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme kohti Zadaria. Opastettu kaupunkikierros ja vapaa-aikaa kaupungilla. Matka jatkuu kohti Kvarnerin lahdella sijaitsevaa Opatijaa, jossa vietämme aikaa, nauttien kaupungin viehättävästä tunnelmasta. Illalla majoittuminen Krk:n saarella sijaitsevaan Baskan kylään. Päivän ajomatka noin 290km.

-- Zadar on Pohjois-Dalmatian suurin kaupunki ja sen vaikuttavin nähtävyys on UNESCO:n suojelema vanhakaupunki. Erityisen kuuluisaksi sen on tehnyt meriurut sekä ”Aurinkotervehdys” ja myös itse Alfred Hitchcock on nimennyt Zadarin auringonlaskun maailman kauneimmaksi. --


TO 13.9. |Aamiainen hotellilla. Vapaapäivä omatoimiseen lomailuun. Nauti lämpimästä merivedestä ja leppoisasta lomapäivästä tai lähde vaikka vierailulle Rijekan kaupunkiin, joka on alueen suurin kaupunki.

-- Krk on yksi Adrianmeren suurimmista saarista. Saareen johtaa 1,5 kilometriä pitkä silta mantereelta. Krk on sekoitus mielenkiintoista historiaa, italialaisia vaikutteita, herkullista ruokaa ja hyvää viiniä. Baska on pieni kylä (noin 1000 asukasta), keväällä ja syksyllä rauhallinen lomakohde, mutta kesällä sinne saapuu matkailijoita ympäri Eurooppaa. Baskassa on Kroatian yksi parhammista uimarannoista. --

PE 14.9 |
Aamiainen hotellilla. Omatoimista lomailua. Hotellihuoneiden luovutus 11.00, matkalaukut voidaan säilyttää hotellilla. Lentokenttäkuljetus n. 16.00. Lento Rijekasta Riian kautta Turkuun.
UUTUUSMATKA | Lento Turusta

Näe Pohjois-Dalmatian ja Kvarnerin lahden upea luonto, kristallin tavoin kimmeltävä meri ja ihastuttavat rannikkokaupungit. Matkalla saamme tutustua Vodicen, Opatijan ja Zadarin kaupunkeihin sekä ihailemme Krkan kansallispuiston vesiputouksia.

Syyskuinen Kroatia on vielä kesäisen lämmin ja aikaa jää myös rantaelämästä nauttimiseen. Lento kätevästi Turusta, lyhyt vaihto Riikassa. Tervetuloa Kroatiaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:

10.9. Turku 05.25 – 06.30 Riika // Riika 07.55 – 09.35 Split
14.9. Rijeka 19.00 – 22.25 Riika // Riika 23.25 – 00.35 (+1) Turku

Majoitus

10-12.9. Hotel Olympia****, Vodice
| www.olympiavodice.hr/en/hotel-olympia

12-14.9. Hotel Drazica ***, Krk (Baska) |
hotelikrk.hr/en/drazica-hotel/

Lisätiedot

Varaa oma paikkasi pian.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * kuljetus matkakohteessa * ohjelmassa mainitut kuljetukset, sisäänpääsyt ja vierailukohteet *puolihoito (ruokajuomat illallisella omakustanteisesti) * suomenkielinen opas 10-13.9. * paikallisopas Sibenik, Krka ja Zadar * 1 x lounas * matkalaukku ruumaan 20kg*

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa +79€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

899€ (täynnä)

Maksa erissä

alk. 39€/kk (kysy toimistolta)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 250€/hlö
Loppumaksu 6 vkoa ennen lähtöä.
Toimitamme loppuohjeen n. 2-3vkoa ennen lähtöä.

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 50€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme 50% matkan hinnasta, alle 21 vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Toimistomaksu: 10€/varaus