Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

21-26.6. Juhannuksen taikaa Liettuan merimaisemissa

Matkaohjelma

Torstai 21.6. |
Saavuttuamme Rikaan, meillä on vastassa linja-auto ja opas.
Matkalla kohti Klaipeda ja Liettuan rannikkoa pysähdymme Ristikukkulalla ihmettelemään ristejä, joita on noin 100 000. Sen jälkeen syömme lounaan. Matka jatkuu tarinoiden kera Klaipedaan, jonne yövymme. Illalla iltaateria ja ohjelman esittely.

Perjantai 22.6.|
Aamiaisen jälkeen on ohjelmassa tutustuminen Klaipedaan, joka on vireä satamakaupunki, jossa on mielenkiintoisia museoita ja pikkukauppoja, mutta myös kaunis keskusta-alue, jossa on hansa-ajantyylisä taloja. Lounaan jälkeen teemme retken Palangaan, joka on Liettuan suosituin loma- ja rantakaupunki. Siellä on 25 km upeata hiekkarantaa: Me tutustumme kaupungin keskustassa olevaan palatsiin sen sen upeaan meripihka-museoon. Palangasta palaamme Klaipedaan ja nautimme yhdessä illallisen ja perehdymme maan vanhoihin perinteisiin.

Lauantai 23.6.|
Lauantaipäivä on Liettussa juhannusaatto. Me lähdemme aamiaisen jälkeen viettämään kesän juhlaa Kuurinkynnäkselle., joka on UNESCON suojelema luontokohde. Joukratessa kävelemme Noita- kukkulan ja pikkukylän kautta ihailemaan 60 m korkeudelta dyynejä ja merta. Vierailemme myös Thomas Mannin kesäkodissa. Lopuksi liitymme paikallisten juhannusjuhlioiden joukkoon Nidassa. Illalla Palaamme Klaipedaan.


Sunnuntai|
24.6. tämän päivän vietämme, joko Niemen-joen suistossa kuuluisalla lintualuelle tai lähdemme katsomaan Kernavea, jossa sijaitse liettuan ensimmäinen pääkaupunki. Paikka on myyttinen ja sielä paikallisten mukaan asuu luonnon hengettäriä ja muita myyttisiä hahmoja. Palaamme jälleen illalla Klaipedaan. Tietenkin nautimme sekä lounasta, että illallista päivän aikana.


Maanantai 25.6. |
Aamiaisen jälkeen jätämme jäähyväiset Klaipedalle ja Liettualle ja lähdemme rannikkomaisemia ihaillen kohti Latviaaa ja Liepajaa, eli monelle jääkärhistoriasta tuttuun Libauhin.
Majoitumme Libaussa ja tutustumme tietenkin tähän hyvin kauniiseen kaupunkiin.Lounas matkalla ja illallinen Liepajassa.

Tiistai 26.6. |
Lähdemme Liepajasta Riikaan päin. Pysähdymme matkalla syömään keskiaikainen lounas Jaunpilzin linnassa. Linnan historia liittyy tiivisti saksalaisen ritarikunnan historiaan. Täältä matka jatkuu Jurmalan kautta Riikaan.
MATKAKERHON Juhannusmatka Baltiaan, 2 paikkaa vapanaa.
Varaa omasi pian.

Liettuan rannikko on monelle melko tuntematonta. Kaupungit kuten Klaipeda ja Palanga on ehdottomasti vierailemisen arvoisia puhumattakaan upean kauniista Kuurinkynnäksestä pienine kylineen ja upeine dyyneineen.

Tutustu Matkakerhoon: www.matkakerho.fi

Reitti / Aikataulu

Lennot

21.6. Helsinki 10.15 - 11.20 Riika
26.6. Riika 18.25 - 19.30 Helsinki

Majoitus

Klaipedassa Radisson Blue**** hotelliin 4 yötä ja
1 yö Liepajassa Europa City Amrita Hotelissa****

Lisätiedot

Matka toteutuu, varaa paikkasi pian.
Lisämaksu yhden hengen huoneesta +140€/hlö

Matkan hinta

1230€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 250€ / loppumaksu 5 vkoa ennen matkan alkua.

Lisätiedot/varaukset kerhotoimistoon
puh. 050 522 4447 sähköposti matkakerho@n-mk.fi