Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

25-27.10 Kaupunkiloma Gdansk

Matkaohjelma

KE 25.10 |Saapuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) noin 1,5h ennen koneen lähtöä. Suora lento Turusta Gdanskiin lähtee 13.05. Gdanskissa suomenkielinen opas ja linja-auto ryhmää vastassa. Opastettu kaupunkikierros kauniissa Gdanskissa (noin 1,5h). Majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa loppuilta.


TO 26.10 | Herkullinen buffetaamiainen. Vapaapäivä omatoimiseen lomailuun. Tutki ja ihastu Gdanskin vanhaan kaupunkiin ja tee löytöjä ihastuttavissa pikkuputiikeissa.


PE 27.10 | Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle, lento Turkuun lähtee 10.00
Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on tunnelmallinen kaupunkilomakohde vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Gdansk muodostaa yhdessä naapurikaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa tiiviin kolmoiskaupungin, jossa välimatkat ovat lyhyitä ja naapurit toistensa kyljessä niin, ettei rajoja edes huomaa..

Vanhan hansakaupungin näyttävä arkkitehtuuri ja tunnelmallinen vanhakaupunki yhdistettynä edulliseen hintatasoon saavat matkailijat palaamaan kaupunkiin kerta toisensa jälkeen.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Mariankirkko, joka näkyy pitkälle kaupungin siluetissa. Gdanskin satamassa ja vanhassakaupungissa värikkäät hansatalot sekoittuvat koristeellisiin punatiilisiin kirkkoihin, portteihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin.

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
25.10 Turku 13.05 – 13.30 Gdansk //
27.10 Gdansk 10.00 – 12.30 Turku.

Majoitus

Novotel Centrum Gdansk***| ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk| +48 58 300 27 50

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Lisätiedot

Majoittuminen yhden hengen huoneessa +59€/hlö *matkalaukku ruumaan 30€/suunta/hlö (23kg) * lentolaukku matkustamoon +17€/suunta/hlö*. Huom! Vain yksi käsimatkatavara koneeseen /hlö ( joko hintaan sisältyvä ilmainen tai lisämaksullinen).

Matkan hinta

299€/hlö (täynnä)

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

10.9 mennessä.
Toimi kuitenkin ajoissa, Gdansk on nyt suosittu kohde!

Peruutusehdot: -34vrk ennen 150€, 34vrk-14vrk ennen matkan alkua perimme 75% matkan hinnasta, alle 14vrk 100% matkan hinnasta. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Matka laskutetaan ennen matkaa.

Matkalla tarvitaan passi tai virallinen henkilöllisyyskortti mukana. Ilmoittautuessa ilmoita nimesi kuten se on passissa! Lentolippuja varten tämä on ehdottoman tärkeää,