Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

26-29.10. Espanjan hurmaava Madrid

Matkaohjelma

PE 26.10.
Linja-autokuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Finnairin suora lento Madridiin.
Suomenkielinen opas vastassa Madridin lentokentällä. Majoittuminen keskustahotelliin ja vapaa-ilta.

LA 27.10.
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme suomeksi opastetulle panoramakierrokselle Madridiin. Kaupunkikierroksen aikana nähdään Madridin tärkeimmät nähtävyydet ja kuullaan sen vaiherikkaasta historiasta. Kierroksen kesto n. 3h. Paluu hotellille ja vapaa loppupäivä.

-- Madridissa asuu noin 3,2 miljoonaa asukasta ja sen pinta-alasta n. 33km2 on viheraluiden peitossa. Kaupungin sydän on upeasta arkkitehtuurista tunnettu Plaza Mayor. Piipahda tunnelmallisissa tapasbaareissa ja nauti päivästä kaupungin kahviloiden terasseilla. Pradon museon takana sijaitseva El Retiron puistoalue viheralueineen ja ruusutarhoineen on myös vierailun arvoinen. --

SU 28.10.
Aamiainen hotellila ja vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.
Tai lisämaksullinen retki Toledoon.

Toledon kaupunki nousee dramaattisesti keskelle tasankoa, usein hyvin kirkasta Kastilian sinistä taivasta vasten. Kultainen kaupunki, joka nousee graniittikalliolla, vihreän Tajo –joen ympyröimänä. Espanjan vanha pääkaupunki on äärimmäisen rikas historialtaan, taiteiltaan ja arkkitehtuuriltaan. Muurien suojaama Toledo kapeine katuineen kuuluu nykyään maailman tärkeimpien historiallisten kaupunkien joukkoon.

Teemme lyhyen kävelykierroksen historiallisessa keskustassa, näemme ulkoa Toledon maailmaankuuluun katedraaliin sekä tärkeimmät nähtävyydet, kuten Santo Tomén kappeli, jossa on yksi El Grecon kuuluisimmista töistä: Kreivi Orgazin hautajaiset. Sisäänpääsymaksut ja lounas omakustanteisesti.

MA 29.10.
Aamiainen hotellilla. Lentokenttäkuljetus ja suora lento Helsinkiin.
Espanjan keskiosassa sijaitseva Madrid on Euroopan toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki, heti Andorra De Vellan jälkeen. Madrid on tunnettu kauniista arkkitehtuuristaan, eläväisestä tunnelmastaan ja laajoista puistoalueistaan. Maukas ruokakulttuuri ja kattava taide- ja kulttuuritarjonta ovat kaupungin ehdottomia valttikortteja.

Tervetuloa kanssamme Madridiin!

Reitti / Aikataulu

Bussireitti:
Naantali – Raisio – Turku – Kaarina – Salo (Piihovi) –
Helsinki - Vantaa

Lentoaikataulu: 26.10. Helsinki 16.55 - 20.25 Madrid
(sitoumuksetta) 29.10. Madrid 10.25 - 15.30 Helsinki

Majoitus

Hotel Sterling ***

San Bernardo, 29 y 31, 28015 Madrid
+34 91 5420400 / www.hotelsterlingmadrid.com

Turistiluokan keskustahotelli aivan Gran Vian sivukadulla Madridin keskustassa. Lämpimin sävyin sisustetuissa huoneissa on kylpyhuone, ilmastointi/lämmitys, WIFI, parkettilattiat, minibaari ja tallelokero. Joissakin huoneissa on parveke lisämaksusta. Hotellin aamiainen on kylmä buffet.

Lisätiedot

Sitovat ilmoittautumiset 20.7.2018 mennessä.

Hintaan sisältyy: reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * kuljetus kotimaassa sovitulta reitiltä * ohjelmassa mainitut kuljetukset, sisäänpääsyt ja vierailukohteet * ateriat ( x aamiainen, x lounas, x illallinen) *

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa + 179€ * 28.10 puolipäiväretki Toledo +109€ (minimi 15 osallistujaa) * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Minimi lähtijämäärä: 20

Matkan hinta

799€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 250€/hlö, loppumaksu 6 vkoa ennen lähtöä.

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 50€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus