Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

8-10.5.2019 Puolan ihastuttava Gdansk

Matkaohjelma

KE 8.5. |
Saapuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) noin 1,5h ennen koneen lähtöä. Suora lento Turusta Gdanskiin. Gdanskissa suomenkielinen opas ja linja-auto ryhmää vastassa. Opastettu kaupunkikierros (kävellen) kauniissa Gdanskissa (noin 2). Majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa loppuilta.

TO 9.5. |
Herkullinen buffetaamiainen. Vapaapäivä omatoimiseen lomailuun. Tutki ja ihastu Gdanskin vanhaan kaupunkiin ja tee löytöjä ihastuttavissa pikkuputiikeissa.

PE 10.5. |
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja lentokenttäkuljetus. Suora lento Turkuun.
Suloinen suosikkimme - Gdansk

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on tunnelmallinen kaupunkilomakohde vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Gdansk muodostaa yhdessä naapurikaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa tiiviin kolmoiskaupungin, jossa välimatkat ovat lyhyitä ja naapurit toistensa kyljessä niin, ettei rajoja edes huomaa..

Vanhan hansakaupungin näyttävä arkkitehtuuri ja tunnelmallinen vanhakaupunki yhdistettynä edulliseen hintatasoon saavat matkailijat palaamaan kaupunkiin kerta toisensa jälkeen.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Mariankirkko, joka näkyy pitkälle kaupungin siluetissa. Gdanskin satamassa ja vanhassakaupungissa värikkäät hansatalot sekoittuvat koristeellisiin punatiilisiin kirkkoihin, portteihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin.

Lähde mukaaan keväiseen Gdanskiin

Reitti / Aikataulu

8.5. Turku 14.25 – 14.50 Gdansk //
10.5. Gdansk 11.30 – 13.55 Turku

Majoitus

Novotel Centrum Gdansk***| ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk|
+48 58 300 27 50

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Lisätiedot

Varaa paikkasi pian.

Hinta sisältää: lennot Wizzair Turku-Gdansk-Turku * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetus * suomeksi opastettu kaupunkikierros Gdansk * Pieni matkatavara matkustamoon (10kg/40x30x20 cm) * hotelliaamiainen*

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +79€/hlö *lentolaukku matkustamoon +15€/suunta (10 kg/55 x 40 x 23 cm) * matkalaukku ruumaan 20€/suunta/hlö (10kg) * matkalaukku ruumaan 45€/suunta/hlö (20kg)

Matka toteutuu mikäli minimi 20 lähtijää. Paikkoja rajoitettu määrä.

Matkan hinta

Tarjous: 249€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Hyvä tietää: Matkalle tarvitaan voimassaoleva passi / henkilökortti, Puolan valuutta on zloty (saa vaihdettua esim. Forex). Aikaero -1h. Wizzairin lennolla matkustamoon saa vielä vain yhden matkatavaran per matkustaja.

Matka maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä.

1 laukku matkustamoon per matkustamo. Wizzair on tarkka laukkujen mitoista ja lentoyhtiöllä on oikeus laittaa liian iso matkatavara ruumaan ja vastuu maksusta on asiakkaalla. Lentoyhtiö pidättää myös oikeuden laittaa matkustamossa kuljetettavaksi tarkoitetut matkatavarat ruumaan mikäli lento on täynnä. Tällöin lentoyhtiö perii maksun asiakkaailta lentolentokentällä. Tämä on lentoyhtiön sääntö, eikä matkanjärjestäjä ole vastuussa näistä mahdollisista asiakkaille tulevista maksuista.

Istumapaikat: Istumapaikat varataan lähtöselvityksen yhteydessä. Lentoyhtiö jakaa istumapaikat sattumanvaraisessa järjestyksessä, mutta pyrkii laittamaan ryhmät vierekkäin. Mikäli haluat varmistaa vierekkäiset istumapaikat lennoille, on tämä palvelu lisämaksullinen alk. +15€/suunta/hlö. Ota yhteyttä matkanjärjestäjään.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus

Peruutusehdot: Ei kulutonta peruutusoikeutta, peruutuskulu 100%. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.