Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

7 syytä lähteä virtuaalimatkalle

Uusi tapa kokea maailma.

7 syytä lähteä virtuaalimatkalle

Virtuaalimatkailu- ja erilaiset virtuaalielämykset ovat olleet nouseva trendi jo ennen koronapandemian alkua ja kun miltei koko maailma lukkiutui kotiseiniensä sisälle, virtuaalimatkailusta on tullut yhä useammalle tärkeä lääke helpottamaan kaukokaipuuta.

Virtuaalimatkakohteemme: 
* Rooma
* Lontoo
* Ateena (tulossa joulukuussa 2020)
Tutustu matkoihin >>> 

Onko virtuaalimatkailu tullut jäädäkseen?
* Varaa suomeksi opastetut live-virtuaalimatkat kauttamme, kohteina mm. Rooma, Lontoo, Ateena 
Virtuaalimatkan avulla voimme tuoda luoksesi palan maailmaa ja muistuttaa, että elämä jatkuu myös Suomen rajojen ulkopuolella. Virtuaalimatka ei voi kuitenkaan korvata oikeaa matkustamista, oikean matkan koemme kaikkien aistiemme välityksellä. Maailma ja matkustaminen ovat kuitenkin muuttuneet ja elämämme on erilaista kuin ennen.

7 syytä lähteä virtuaalimatkalle
1) Helpotusta matkakuumeeseen. Varsinkin reaaliajassa opastetulla kierroksella pääset kurkistamaan matkakohteen arkeen ja keskustelemaan oppaan kanssa.
2) Matkakohteeseen tutustuminen ennen ostopäätöstä
3) Ympäristöystävällisyys. Sinun ei tarvitse poistua kotoa kokeaksesi matkaelämyksen.
4) Autat ylläpitämään työpaikkoja matkailualalla.
5) Uuden oppiminen ja vaihtelua kulttuurielämään. Tämä on elämys, joka voidaan nauttia turvallisesti kotona ja samalla näet kulttuurikohteet ilman suuria turistilaumoja.
6) Edullinen hinta
7) Lisää hyvinvointia. Olemme eläneet pitkään oman maan rajojen sisäpuolella, on kiva päästä kurkistamaan toisen maan arkielämään.

Matka ikuiseen Roomaan, suoraan omalta kotisohvalta.
Kutsu Rooman kaupunkikierrokselle kilahtaa sähköpostiisi, kierros toteutetaan Zoom-sovelluksella, joka lienee tuttu jo monista etäpalavereista. Tällä kierroksella saat nauttia ja kurkistaa hetkellisesti miltä miljoonakaupungin arki näyttää vuonna 2020. Voimme luvata, että se näyttää erilaiselta, mutta kuitenkin niin tutulta. Poissa on turistilaumat ja nähtävyydet voi kerrankin kokea läheltä ja jonottamatta.

Virtuaalimatkamme ovat suomeksi opastettuja ja interaktiivisia. Opastus on koko kierroksen ajan reaaliajassa ja voit kierroksen aikana kysyä oppaaltamme kysymyksiä, aivan kuten tavallisella kaupunkikierroksella.

Suosituimmat virtuaalimatkamme vievät sinut nauttimaan Rooman kauneimmista aukioista sekä ikuisen kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Kierrokset ovat kestoltaan noin 1,5 – 2h. Kohdemaassa asuva oppaamme johdattaa sinut mielenkiintoisin tarinoin historian tapahtumiin ja kertoo myös millaista on tavallinen arkielämä kaupungissa.

Nojatuolimatkailijan sanomaa:
” Oppaan kierrellessä Rooman kaduilla, paikalliset sisäänheittäjät huikkailivat ravintoloista iloisesti ”ciao ciao”. Hetkellisesti tuntui kuin olisi itse ollut kävelemässä noita katuja”

”Lantin heitto Fontana di Trevin edessä oli ihana ele. Heräsi toivo, että vielä joskus voisi matkustaa Roomaan. Tai jonnekin muualle”


Matkaoppaamme odottaa sinua Roomassa, matkat alk. 18,90€
Varaa oma paikkasi suosituilta virtuaalimatkoilta:
https://www.naantalinmatkakauppa.fi/ulkomaanmatkat

Espanjalaiset portaat
Evästeet