Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

GDANSK, VILNA TAI KRAKOVA – MATKAAN HELPOSTI JA MUKAVASTI SUORAAN TURUSTA!

Kiinnostavatko Euroopan tutut ja kenties vielä tuntemattomat matkakohteet? Mielitkö matkalle, mutta suunnittelu ja järjestely tuottavat aivan liikaa vaivaa?

Valmis ryhmämatka on viisas ja taatusti turvallinen vaihtoehto silloin, kun matkanteossa on tärkeintä viihtyminen ja huoleton seikkailumieli.

Pieni jännitys toki kuuluu matkantekoon aina, mutta turhalta huolelta ja päänvaivalta voi välttyä viisailla valinnoilla. Valinnoilla, jotka kokenut ryhmämatkanjärjestäjä on jo puolestasi tehnyt! Naantalin Matkakauppa järjestää opastettuja ryhmämatkoja Euroopan unohtumattomiin matkakohteisiin liki 30 vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Mutkatonta matkantekoa – lähdöt Turusta

Matkalle lähtö omalta lähikentältä helpottaa lomailua merkittävästi, kun aikaa ei suotta kulu liikkumiseen matkojen päähän. Kevätkaudella Turusta onkin tarjolla lähtöjä useaan kiehtovaan kohteeseen. Puolan Gdansk ja Krakova ovat vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Suosittu kaupunkilomakohde Gdansk Itämeren rannalla tarjoaa sykähdyttävän elämyksen keskellä kevättä. Historiallinen kaupunkikohde Krakova kutsuu niin ikään matkailijat huomaansa viihtymään.

Makedonian Skopje on Naantalin Matkakaupan mielenkiintoinen kohdeuutuus. Suora lento suoraa Turusta kuljettaa lomailijat keskelle pääkaupungin kulttuuria ja hämmästyttävää luontoa. Liettuan Kaunas on myös mutkattoman matkan päässä. Suoralla yhteydellä Turusta tavoitat hetkessä onnistuneen kaupunkiloman ytimen. Kaunasista voi vaivattomasti jatkaa myös kohti maan tunnelmallista pääkaupunkia Vilnaa. Suurkaupungin humusta innostuvan valinta puolestaan on iki-ihana Lontoo.

 

Luotettava matkakumppani, suomenkielinen opastus

Turvallisen ja ehdottoman luotettavan järjestäjän matkoilla sinun ei tarvitse murehtia majoitusta tai pohtia tulevia lehtoaikatauluja. Naantalin Matkakaupan matkassa voit keskittyä ennen kaikkea matkustamisen mukavuuksiin ja kiehtoviin kohteisiin, sillä kaikki on järjestetty ennalta juuri sinun lomaasi varten.

Matkailu avartaa ja paikallisiin tapoihin tutustuminen on monelle iso osa lomaa. Aina yhteistä kieltä ei kuitenkaan löydy, ja silloin suomenkielinen, asiantunteva opastus onkin suureksi iloksi ja avuksi. Suomeksi opastetulla kaupunkikierroksella kohteen eri ulottuvuudet avautuvatkin varmasti jokaiselle.

Naantalin Matkakaupalla on laaja osaaminen erilaisten matkapakettien suunnittelusta. Yksityisten matkailijoiden ohella myös yhdistykset voivat huoletta kääntyä kokeneen matkanjärjestäjän puoleen. Naantalin Matkakauppa räätälöi juuri oikeanlaisen toiveloman kaikenkokoisille ryhmille.

Soita tai lähetä sähköpostia – muistathan, että tarjouspyyntö on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Gdanskin suloinen vanhakaupunki
Balkanin pieni Makedonia, Vardar-joki jakaa Skopjen uuteen ja vanhaan kaupunkiin