Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Hyvinvointiloma auringossa - kokoa oma ryhmä

Oletko miettinyt mahdollisuutta tarjota ohjaamallesi ryhmälle yhteistä lomaa harrastuksen parissa, kaukana arjen kiireistä?

Hyvinvointiloma auringossa – kokoa ryhmä ja tarjoa liikkujille ikimuistoisia elämyksiä uuden tai vanhan harrastuksen parissa

 

Oletko miettinyt mahdollisuutta tarjota ohjaamallesi ryhmälle yhteistä lomaa harrastuksen parissa, kaukana arjen kiireistä? Vai kaipaatko kenties tilaisuutta tavoittaa yhä uusia harrastajia luotsaamasi lajin pariin?

 

Hyvinvointilomat ovat viime vuosina herättäneet yhä enemmän kiinnostusta eri liikuntalajien harrastajissa. Matkailija ei välttämättä enää hae lomaltaan vain lekottelua auringossa, vaan moni rentoutuukin mielellään vanhan tutun tai uuden innostavan liikunnan äärellä.

 

Monille meistä irrottautuminen arjen rutiineista on sekä odotettua lepoa että voimaannuttava itsetutkiskelun hetki, jolloin voi rauhassa suunnitella myös tulevaa. Liikuntaloma onkin mitä parhain hetki keskittyä omaan tuttuun harrastukseen tai löytää kokonaan uusi laji vuosiksi eteenpäin.

 

Aktiiviloma liikuttaa ja lujittaa yhteishenkeä

 

Useat tämän hetken suositut lajit keskittyvät yksilön omaan hyvinvointiin ja itsensä haastamiseen. Yhteinen matka vaikkapa juoksun merkeissä voikin olla monelle yksin harrastavalle loistava tilaisuus jakaa kokemuksia ja saada rinnalle uusia tuttavuuksia lajin parista.

 

Myös ryhmässä liikkumaan tottuneet syventävät suhdettaan lajiin ja muihin harrastajiin, kun tarjolla on iloista ja sosiaalista yhdessäoloa. Tämä kaikki tukee myös yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä uskollisuutta lajia ja liikuntapaikkaa kohtaan kotiin paluun jälkeenkin.

 

Sitouta harrastajat vuosiksi eteenpäin

 

Yhteiset ohjatut patikkaretket, joogatunnit, tanssiharjoitukset tai juoksutreenit ovat siis osallistujille loistavia tilaisuuksia luoda kontakteja, tuttavuuksia ja jopa ystävyyksiä samanhenkisten harrastajien parissa. Yhteinen tekeminen tiivistää myös jo aiemmin toisensa tuntevaa joukkoa.

 

Hyvinvointiloma rentouttaa ja puhuttaa, ja siitä hyötyvät kaikki. Sinä saat tilaisuuden esitellä uusia mahdollisuuksia ja lajia. Voit kannustaa, innostaa ja tukea ohjaamaasi ryhmää – ja mikä parasta, sitoutat innokkaat liikkujat osaksi toimintaasi nyt ja tulevaisuudessa. Hyvinvoivat ja tyytyväiset asiakkaat palaavat luoksesi tietenkin aina uudelleen. Olipa lajisi mikä tahansa, tilaisuus tähän kaikkeen on sinunkin ulottuvillasi!

 

Matkaan yhdessä luotettavan kumppanin kanssa

 

Hyvinvointimatkan järjestäminen on vaivatonta yhdessä luotettavan matkanjärjestäjän kanssa. Naantalin Matkakauppa on kokenut ryhmämatkojen järjestäjä, joka suunnittelee ja organisoi matkan kohteissa olevien yhteyshenkilöiden avulla. Asiantunteva yritys järjestää matkoja erityisesti Kroatiaan ja Kreikkaan sekä muihin Euroopan loistaviin matkakohteisiin.

 

Yhdessä Naantalin Matkakaupan kanssa tarjoat uusille ja vanhoille asiakkaillesi kokonaisvaltaisen hyvinvointiloman helposti ja turvallisesti! Ota yhteyttä ja kerro ryhmäsi toiveista ja mielenkiinnon kohteista tarkemmin. Kokenut matkanjärjestäjä räätälöi juuri oikeanlaisen matkapaketin ryhmällesi.

Treeniä merenrannalla Kroatiassa