Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Matkakaupan tiedote – Miten toimintamme muuttuu

Joko matkalaukkusi on melkein pakattuna ja odotat, että maailma on taas avoin.
Niin mekin odotamme. Maailma on muuttunut kuin yhdessä yössä ja ymmärrämme, että ajatukset ja asenteet matkustamista kohtaan ovat muuttuneet.

On omituista ajatella, että jostain niin ihanasta asiasta kuin matkailusta on tullut ehkä jopa hieman pelottavaa ja paljon uusia ajatuksia herättävää.

Mikä aiemmin tuntui niin tutulta ja turvalliselta voi tällä hetkellä mietityttää ja herättää kysymyksiä..

  • Miten toimitaan lentokoneissa ja -kentillä
  • Miten kohdemaissa on huomioita turvallisuus
  • jne..

Kysymyksiä on varmasti paljon ja saamme niihin vastauksia päivä kerrallaan.

Yksi asia on kuitenkin varma – Edelleen RAKASTAMME matkustamista. Rakastamme ehkä jopa enemmän kuin aiemmin. Olisi pelottavaa ajatella, jos ei enää koskaan voisi matkustaa uusiin kohteisiin ja olisi osa niiden elämänrytmiä. Haluamme yhä luoda uusia kokemuksia ja muistoja, joita sinä voit varjella.

Nämä asiat ovat Matkakaupassa muuttuneet:

  • Olemme sulkeneet Naantalin toimiston ja palvelemme kesän 2020 etänä. Voit yhä soittaa meille tuttuun numeroon 02-4321 277 tai lähettää sähköpostia info@naantalinmatkakauppa.fi. Tapaamiset voidaan sopia joustavasti sinulle sopivaan aikaan.

  • Olemme luoneet uusia matkapaketteja Turun suorille lennoille. Kaupunkilomat sisältävät yksityisen lentokenttäkuljetuksen omalle seurueellesi. Uutet matkat löytyvät  >>  Lomalle Turusta
  • Lisäämme kotimaanmatkoja ohjelmistoomme.
  • Ryhmämatkoille pienemmät ryhmäkoot. Opastettujen kiertomatkojen ryhmäkoko on maksimissaan 20 henkilöä. Kotimaanmatkoilla max. 30 henkilöä. Linja-autot kohdemaassa ovat 50-paikkaisia linja-autoja. 
  • Keskitymme edelleen ryhmämatkoihin, voit pyytää meiltä tarjouksen oman ryhmäsi matkasta
  • Teemme vuosittain muutamia opastettuja kiertomatkoja, ensi keväänä suuntaamme Balkanille, matkan ainaka vieraillemme 6 Balkanin maassa. Järjestämme myös suosittuja suomeksi opastettuja kaupunkilomia. 

Olemme täällä sinua varten ja kun olet taas valmis kokemaan kauniin maailmamme ihmeet – olethan meihin yhteydessä?

Mukavaa kesää! ☀

Helena Viitala / Naantalin Matkakauppa

Evästeet