Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

1-7.6.2020 Viikko kuningattarena -hyvinvointiloma Italiassa

Matkaohjelma

Koe ainutlaatuinen hyvinvointiloma kesäkuussa 2020. Unohtumaton viikko täynnä virkistävää liikuntaa, energiaa ja elinvoimaa nostavaa ravintoa sekä raukeaa rentoutumista nostaa elämäsi, terveytesi ja energiasi uudelle tasolle.

Päivä 1 |
Lähtö maanantaina 1.6.2020 klo 7.50 Helsingistä. Saapuminen Rooman lentokentälle, josta bussikuljetus hurmaavaan majoituspaikkaan Agriturismo Case Grazianiin.

Paikan päällä sinua odottaa tervetulotoivotus ja lounas, jonka jälkeen tutustumme toisiimme ensimmäisen valmennuksen merkeissä. Valmennuksen jälkeen lähdemme yhteiselle kävelyretkelle silmiä hivelevissä maisemissa. Päivän päätteeksi meille tarjoillaan herkullinen, terveellisistä raaka-aineista valmistettu illallinen.

Päivä 2|
Energisoivan aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivän valmennuksen, pirteän jumpan ja verryttävien venyttelyjen parissa. Lounaalla pääsemme maistelemaan terveellistä, paikallista ruokaa.

Lounaan jälkeen stressitasot saavat rauhassa laskea. Sinulla on vapaa-aikaa vaikkapa rentoutua uima-altaalla, käydä kävelylenkillä tai nauttia vyöhyketerapiasta tai päähieronnasta. Illalla nautimme vielä maittavan illallisen italialaisia makuja.

Päivä 3|
Unihiekat voi karistaa silmistä virkistävien venytysten parissa, jonka jälkeen on aamupalan vuoro. Hyvinvointiloma Italiassa ei ole täydellinen ilman retkiä ihaniin kyliin ja kaupunkeihin. Aamupalan jälkeen suuntaammekin kohti Assisia. Assisi on ihastuttava kaupunki Subasio-vuoren rinteellä, joka tunnetaan mm. 1200-luvulla eläneen Fransiskus Assisilaisen kotikaupunkina.

Päivän aikana nautimme Assisin rauhoittavasta energiasta. Ohjelmassa on mm. historiallisten paikkojen ihastelua, ostoksia viihtyisissä kivijalkakaupoissa sekä pikniklounas Subasio-vuoren upeissa maisemissa.

Illalliselle palaamme takaisin majapaikkaamme.

Päivä 4|
Aloitamme päivän pirteällä treenillä, jonka jälkeen syömme terveellisen aamiaisen.

Sitten pääsemme kurkistamaan italialaisen keittiön saloihin. Tutustumme maistuviin raaka-aineisiin ja avustamme paikallista kokkia terveellisten, veden kielelle nostattavien ruokien valmistamisessa.

Lounaan jälkeen jatkamme hetken valmennuksen parissa. Iltapäivällä on aikaa levähtää. Uima-allas, sauna, vyöhyketerapia tai hieronta kutsuvat.

Ravitseva, omin käsin valmistettu illallinen päättää virkistävän päivän.

Päivä 5|
Aamu alkaa terveellisellä aamiaisella ja sisäistä voimaa vahvistavalla valmennuksella. Sen jälkeen saamme kyydin läheisen kukkulan päälle, jossa jumppaamme vehreiden maisemien ympäröimänä. Treenin jälkeen reippailemme muutaman kilometrin alas majoituspaikkaamme.

Lounaan jälkeen luvassa on vierailu läheiseen viinikellariin, joka on rakennettu maan alle, etruskien aikaiseen luolaan. Pääsemme tutustumaan kellariin ja sen historiaan, viinien valmistukseen ja maistelemaan tilan viinejä.

Mukava päivä päättyy rentoon illalliseen.

Päivä 6|
Aamu alkaa virkistävän treenin merkeissä, jonka jälkeen aamiainen maistuu erityisen hyvältä.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme Trasimeno-järven rannalla sijaitsevaan, ihastuksenhenkäyksiä aiheuttavaan Castiglione del Lagon kylään. Kävelemme pitkin rantaviivaa, jonka jälkeen on vapaa-aikaa Castiglionen vanhassa kaupungissa vaikkapa herkkukauppoihin ja linnoitukseen tutustuen.

Iltapäivällä on aikaa rentoutua majapaikassa. Illalla pidämme vielä pienen valmennustuokion ja nautimme herkullista illallista.

Päivä 7|
Rentouttava hyvinvointiloma Italiassa päättyy aamiaiseen, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin klo 11.20. Helsingissä olemme klo 15.40.
Muutama paikka vapaana.

Laitatko aina muiden hyvinvoinnin omasi edelle? Milloin viimeksi otit aikaa itsellesi ja omalle hyvälle olollesi?
Yksi viikko voi muuttaa koko elämäsi. Koe unelmiesi matka, joka luo sinusta säteilevän ja elinvoimaisen, omassa voimassasi hehkuvan kuningattaren.

Upea Viikko kuningattarena hyvinvointiloma järjestetään 1.-7.6.2020 Keski-Italian Umbriassa, italialaista charmia huokuvassa Case Graziani maaseutumajoituspaikassa.

Henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa laaksojen ja kukkuloiden keskellä on hyvä ladata akkuja ja keskittyä täysillä omaan fyysiseen ja henkiseen hyvään oloon ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Valmentajasi
Kuningattaren viikolla valmentajanasi toimii hyvinvoinnin ammattilainen Elisa Mattila, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia naisia voimaan paremmin huippusuosittujen Kuningattaren korsetti ja Hyvinvointistartti -valmennustensa avulla. Elisan lempeässä ohjauksessa saat ahaa-elämyksiä, joiden avulla voit paremmin hymy huulilla.

Tutustu matkan nettisivuihin: https://www.viikkokuningattarena.fi/

Reitti / Aikataulu

1.6. Helsinki 07.50 - 10.15 Rooma
7.6. Rooma 11.20 - 15.40 Helsinki

Majoitus

Agriturismo Case Graziani on täydellinen paikka rentouttavalle terveyslomalle. Se sijaitsee Citta della Pieven kunnassa Trasimeno-järven ja Chiusin puolessa välissä, Umbrian ja Toscanan rajalla (katso kartta). Rooman lentokentälle on noin 2,5 h ajomatka.

Agriturismo CaseGrazianin lomahuoneistot sijaitsevat vanhaa idylliä huokuvissa, 1600-luvulta peräisin olevissa Grazianin suvun tilan rakennuksissa. Argiturismon varusteluihin kuuluu uima-allas, suomalainen sauna, ilmastoidut huoneistot ja Wi-Fi-internetyhteys

Huoneistot ovat esim. huoneisto, jossa on 2 parivuoteellista makuuhuonetta ja kylpyhuone.

Lisätietoja majoituksesta: https://www.casegraziani.it/fi/agriturismo-umbria-lomahuoneistoja
Lisätiedot

Varaa paikkasi ennen 31.12, niin saat matkan etuhintaan 1650€/hlö

Valmennusten, treenien ja retkien lisäksi matkan hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset:

- täysihoito idyllisessä Case Graziani -maaseutumajoituksessa (majoitus sekä energiaa nostavat, terveelliset ja hyvää oloa lisäävät aamupala, lounas ja päivällinen kuuluvat hintaan)
- lennot Helsinki-Rooma-Helsinki
- kuljetukset lentokentältä majapaikalle ja takaisin
suomalainen opas mukana kaikilla retkillä

Lisämaksu yhden hengen huoneesta +50€

Huom! Paikkoja on rajoitetusti, varaathan omasi pian! Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää 8 henkeä.

Matkan hinta

1780€/hlö/H2 (2 paikkaa)

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu: 250€/hlö, loppumaksu 6 vkoa ennen matkaa.

Kuluton peruutus: viimeistään 90vrk ennen lähtöä, sen jälkeen peruutuskulu 100€ per henkilö. Peruutukset alle 35 vrk ennen matkan alkua 100%

Toimistomaksu: 10€/varaus