Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

20-31.1.2020 Joogaloma Mauritiuksen paratiisisaarella

Matkaohjelma

Unohda pimeä talvi, arki ja tammikuinen kylmyys. Rentouta mielesi ja kehosi Mauritiuksen paratiisisaarella lempeän joogan parissa. Suosittu Annajoogaa -matka suuntaa ensi talven pimeydestä kohti valkoisia hiekkarantoja, eksoottista luontoa ja turkoosinsinistä merta.

ALUSTAVA MATKAOHJELMA
20.1.|
Yhteiskuljetus sovitulta reitiltä Helsinkiin, Turkish Airlinesin lento Istanbulin kautta Mauritiukselle, lennon kesto 17 h 5 min.

21.1. |
Saapuminen Mauritiukselle, englanninkielisen oppaan tapaaminen lentokentällä ja kuljetus hotelliin. Majoittuminen ja illallinen.

22.1. -29.1.|
Aamiainen ja illallinen hotellilla. Annajoogaa joogaohjelma ja lomailua.

30.1.|
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus noin 12.00. Omatoimista aikaa lomakohteessa. Kuljetus lentokentälle noin 17.00. Turkish Airlinesin lento Istanbulin kautta Helsinkiin. Paluukuljetus sovitulta reitiltä.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Lomakohteemme Mauritius:

Intian valtameressä, 900 km Madagaskarista itään, sijaitsevalla Mauritiuksella elää vakituisesti noin 1,3 miljoonaa asukasta. Tämän suhteellisen pienen paratiisisaaren strategiset mitat ovat 46km leveyttä ja 65km pituutta. Kokonsa vuoksi saareen on helppo tutustua loman aikana.

Lukuisten valloittajien jättämät jäljet ovat helposti näkyvillä saarella, virallinen kieli on ranskaan pohjautuva kreoli (morisyenia), myös englannilla ja ranskalla pärjää paikallisten asukkaiden kanssa.

Koralliriuttojen ympäröimän saaren keskiylänkö on vuorten reunustama ja ilmasto on trooppinen läpi vuoden.
Saaren pääkaupunki on Port Louis, jossa asukkaita n. 140 000. Port Louis on alkujaan ranskalaisten vuonna 1735 perustama Hyväntoivonniemeä kiertävien alusten levähdyspaikka ja vakiinnuttanut sittemmin paikkansa maan pääkaupunkina.

Mauritiuksen talous on yksi Afrikan menestyneimmistä, talouden perustana ovat matkailu, tekstiiliteollisuus, sokeri ja talouspalvelut.
Lähde mukaan voimaan hyvin ja nauttimaan saaren upeasta luonnosta! Tammikuussa Mauritius hemmottelee sinua aurinkoisilla päiville (keskilämpötila noin +30) lämpimillä öillä (+23). Meriveden keskilämpötila noin +27 astetta.

Joogaopetuksesta vastaa turkulainen joogaopettaja ja joogahieroja Anna Strazdina. Ohjauksessaan Anna korostaa oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista, sekä omaan itseensä ja ympäristöön suhtautumista lempeällä huumorilla. Annan tunneille pääset Turussa viikoittain, tule moikkaamaan ja kyselemään lisää joogamatkasta!

Joogalomalla pääset nauttimaan eri joogalajeista yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Yhdistelemme eri joogalajeja, niin voimakkaampaa hathaa ja vinyasaa kuin staattista, palauttavaa yin-joogaa. Kaikki tunnit sopivat kaikentasoisille, ja voit tulla mukaan vaikka joogaharrastus on vasta haaveena.
Joogaamme aina sään salliessa ulkona, hotellin alueella sekä rannalla. Sateen sattuessa tai tuulisemmalla säällä joogaharjoitukset pidetään sisätiloissa.

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
20.1. TK1764 Helsinki 18.10 – 22.35 Istanbul
21.1. TK160 Istanbul 02.20 – 13.15 Mauritius (MRU)

30.1. TK161 Mauritius 21.05 – 06.05 Istanbul (+1)
31.1. TK1761 Istanbul 09.10 – 11.40 Helsinki

Bussireitti: Naantali – Raisio - Turku – Kaarina - Helsinki

Majoitus

Coin de Mire Attitude ***
Royal Road, Bain Boeuf, Cap Malheureux, Mauritius
https://hotels-attitude.com/en/spa-coin-de-mire-attitude/

Vuonna 2017 kunnostettu hotelli sijaitsee saaren pohjoiskärjessä. Hiekkarannan äärellä sijaitsevalta hotellilta kauniita näkymät Coin de Mire kalliolle. Hotellissa on 122 viihtyisää ja valoisaa huonetta.


Hotelli sijaitsee lähellä Cap Malheureuxin kalastajakylää (noin 500 as.) ja eläväistä Grand Bayn kaupunkia, josta löytyy ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää. Grand Bayssa asukkaita noin 11 000.

Hotellilla: ulkouima-allas, ravintola, baari, oma ranta, puutarha, kylpylähoitoja

Huoneissa (Superior): parveke/terassi, näkymä puutarhaan, wifi, kylpyhuone/suihku, minibaari, ilmastointi, sähkövirta 220V, tv, tallelokero, hiustenkuivaaja.

Lisätiedot

Matka toteutuu mikäli minimi 10 lähtijää.
Sitovat ilmoittautumiset 30.9.2019 mennessä.
Paikkoja rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy: * joogaohjelma * reittilennot turistiluokassa * ateriat ja juomat lennoilla * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetukset kotimaassa ja matkakohteessa (meno-paluu) * puolihoito (aamiainen ja illallinen, juomat illallisella omakustanteisesti) *

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +499€/hlö€ * retket * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

2399€/hlö/H2

Maksa erissä

Alk. 99€/kk (24kk sopimus)

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Maksut: Ennakkomaksu 500€/hlö varauksen yhteydessä, loppumaksu laskutetaan n. 8vkoa ennen lähtöä.

Hyvä tietää: Passin tulee olla voimassa 6kk matkan jälkeen

Peruutusehdot: Yli 85vrk: 500€, 85 – 65 vrk ennen lähtöä perimme 50% matkan hinnasta, alle 65vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta. Toimistomaksu: 10€/varaus