Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

28.9. - 2.10. Joogaloma kauniissa Montenegrossa

Matkaohjelma

Kuvittele maa, jossa rannat kuin Kroatiassa, jylhät vuorenhuiput kuin Sveitsissä, kanjonit kuin Coloradossa, palatsit elegantteja kuin Venetsiassa ja kaupungit yhtä vanhoja kuin Kreikassa – tämä ja paljon muuta odottaa sinua Montenegrossa.

28.9.|
Yhteiskuljetus sovitulta reitiltä Helsinkiin, Finnairin suora lento Dubrovnikiin. Omatoimista aikaa Dubrovnikissa (noin 2 tuntia) tai vapaa-aikaa kaupungilla. Kuljetus Budvaan, majoittuminen ja illallinen.

29.9. -1.10.| Aamiainen ja illallinen hotellilla. Annajoogaa joogaohjelma ja lomailua.

2.10.| Aamiainen hotellilla, lentokenttäkuljetus Dubrovnikin lentokentälle ja suora lento Helsinkiin. Paluukuljetus sovitulta reitiltä.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
** ilmoittaudu mukaan **

Jatka kesää Adrianmeren rannalla kauniissa Budvan kaupungissa, lokakuiset päivät Montenegrossa hellivät vielä lempeällä lämmöllä. Miniloma joogan parissa, upeissa Montenegron maisemissa, antaa energiaa tulevaan talveen. Menomatkalla tutustumme omatoimisesti Kroatian Dubrovnikiin, joka on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Joogaopetuksesta vastaa turkulainen joogaopettaja ja joogahieroja Anna Strazdina. Ohjauksessaan Anna korostaa oman kehon kuuntelua ja kunnioittamista, sekä omaan itseensä ja ympäristöön suhtautumista lempeällä huumorilla. Annan tunneille pääset Turussa viikoittain, tule moikkaamaan ja kyselemään lisää joogamatkasta!

Joogalomalla pääset nauttimaan eri joogalajeista yksityiskohtaisessa ohjauksessa. Yhdistelemme eri joogalajeja, niin voimakkaampaa hathaa ja vinyasaa kuin staattista, palauttavaa yin-joogaa. Kaikki tunnit sopivat kaikentasoisille, ja voit tulla mukaan vaikka joogaharrastus on vasta haaveena.

Joogaamme aina sään salliessa ulkona, hotellin alueella sekä rannalla. Sateen sattuessa tai tuulisemmalla säällä joogaharjoitukset pidetään sisätiloissa.

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
28.9. AY1831 Helsinki 08.15 – 10.20 Dubrovnik
2.10. AY1836 Dubrovnik 19.45 – 23.45 Helsinki

Bussireitti: Naantali – Raisio - Turku – Kaarina - Helsinki

Majoitus

| Hotel Slovenska Plaza***, Budva - Montenegro
Hotellikompleksi sijaitsee 10min päässä Budvan vanhastakaupungista.
Kävelymatka uimarannalle. Hotellilla oma uima-allas, ravintoloita ja baareja. Ilmainen wifi hotellin yleisissä tiloissa.
Huoneissa: wc/suihku, tv, kirjoituspöytä, puhelin, wifi (maksullinen), ilmastointi


Lisätiedot

*Varaa paikkasi pian*

Hintaan sisältyy: * joogaohjelma * reittilennot turistiluokassa * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetukset kotimaassa ja matkakohteessa (meno-paluu) * puolihoito (aamiainen ja illallinen, juomat illallisella omakustanteisesti) * omatoinen vierailu Dubrovnikissa tulokuljetuksen yhteydessä *

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +129€/hlö€ * retket * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

799€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy toimistolta

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Maksut: Ennakkomaksu 250€/hlö varauksen yhteydessä, loppumaksu laskutetaan n. 6vkoa ennen lähtöä.

Hyvä tietää: Passin tulee olla voimassa 3kk matkan jälkeen

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Passin tulee olla voimassa 3 kk matkan jälkeen.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus