Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

6-13.10. Hyvinvointimatka mielelle ja keholle Kreikassa

Matkaohjelma

6.10. |
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle, suora lento Helsingistä Ateenaan. Lentokenttäkuljetus hotellille ja majoittuminen. Ennen illallista kokoontuminen, tutustumista ja tulevan lomaviikon ohjelman esittely. Illallinen hotellilla.

7. – 12.10.|
Aamiainen, lounas ja illallinen hotellilla. Viitenä päivänä viikossa on aamupilates/kehonhuoltotunti ja rentoutustunti. Päivisin on vapaata aikaa omatoimiretkille tai vaikkapa ihan olemiselle. Yksi päivä on täysin vapaa ohjelmista.

13.10.|
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus noin 12.00. Vapaa-aikaa hotellilla. Noin 16.00 kuljetus Ateenan lentokentälle, josta suora lento Helsinkiin.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
LOKAKUUN LÄMPÖÄ VÄLIMEREN RANNALLA |
Hyvinvointimatka mielelle ja keholle Kreikassa 6. – 13.10.2020

Kreikassa kesä jatkuu vielä lokakuussakin, saamme nauttia aurinkoisista lomapäivistä ja hyvinvoinnista Välimeren rannalla.

Lomakohteemme Kinetta Beach Resort & Spa tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen sekoituksen kauniita maisemia, meren, aurinkoa ja kiireettömiä lomapäiviä. Hotellin edustalla pikkukivinen ranta kutsuu nauttimaan vilvoittavasta uinnista ja auringonpaisteesta.

* Pilates
* Kehonhuolto
* Rentoutuminen

Matkalla on mukana PhysioPilates ohjaaja Teija Pihkola. Ohjelmaan sisältyy viitenä aamuna Pilates/kehonhuoltoa ja iltapäivällä ohjattua rentoutusta. Tutustu: www.teijapihkola.fi

Rentoutustunnilla rauhoitellaan kehoa ja mieltä, hyödyntäen hidasta liikettä, mielikuvia ja hengitystä. Sään salliessa harjoitukset ovat ulkona hotellialueella tai rannalla. Pilatestunnit soveltuvat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Aiempaa kokemusta pilateksesta ei tarvita. Tervetuloa nauttimaan hyvän olon liikunnasta lempeässä ja asiantuntevassa ohjauksessa!


Tervetuloa nauttimaan loppukesän auringosta Kreikassa.

Reitti / Aikataulu

Lennot:

D8720 6.10 Helsinki 15.55 - 19.35 Ateena
D8703 13.10. Ateena 20.15 – 23.45 Helsinki

Majoitus

Kinetta Beach Hotel Resort & SPA ****
57th km of Old National Road Athens - Corinth
+30 22960-65080-4
www.kinettabeach.gr/

Merenrannalla sijaitseva Kinetta Beach Hotel on ihanteellinen lomakohde, kun kaipaat rentoutumista. Hotellilla on kaksi uima-allasta, kaksi ravintolaa sekä hyvinvointikeskus ja kuntosali. Wellness-osastolla voit nauttia rentouttavista kylpylähoidoista, sisäuima-altaasta, poreammeesta sekä saunasta. Hotellilla on myös tenniskenttiä.

Huonevarustelu: ilmastointi, wifi, wc/kylpyhuone, tv, parveke, jääkaappi, tallelokero, hiustenkuivaaja

Juna-asema sijaitsee noin 500m päässä hotellilta ja lähin kaupunki (Korintti) sijaitsee noin 25km päässä.

Lisätiedot

Sitovat ilmoittautumiset 2.3.2020 mennessä.
Matka toteutuu, mikäli 15 lähtijää. Paikkoja rajoitettu määrä.
Lisämaksusta: H1-lisä +449 €/hlö

Hinta sisältää: suorat lennot Helsinki – Ateena - Helsinki * majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa* hyvonvointiohjelma * lentokenttäkuljetus kohteessa * All-inclusive -ruokailut ( aamiainen, lounas ja illallinen sis. juomat) * matkalaukku ruumaan 20 kg ja käsimatkatavara 8 kg *

Matkan hinta

1159€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot:
Varauksen teon jälkeen - 121 ennen matkan alkua 350€, 121 – 66 vrk ennen lähtöä 500€, 66-36vrk perimme 50 % matkan hinnasta, alle 36vrk 100 % matkan hinnasta

Muuta: Ennakomaksu 350 € laskutetaan varauksen teon yhteydessä, loppumaksu 60 vrk ennen lähtöä.

Loppuohje toimitetaan noin 2-3 vkoa ennen lähtöä. Passin / henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan. Ilmoittautumista varten tarvitsemme: Nimi (kuten passissa), syntymäaika, osoite, sähköposti, puhelinnumero, ruoka-aineallergiat / erikoisruokavaliot.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Toimistomaksu: 10€ (varaus/lähetetty lasku)