Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

9-16.10. Nia-Pilates –hyvinvointimatka Kreetalle

Matkaohjelma

Alustava matkaohjelma

9.10. |
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle, suora lento Helsingistä Haniaan. Lentokenttäkuljetus hotellille ja majoittuminen. Ennen illallista kokoontuminen, tutustumista ja tulevan lomaviikon ohjelman esittely. Illallinen hotellilla.

10. – 15.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla. Viitenä päivänä aamupilates ja illan nia-tanssi. Päivisin on vapaata aikaa. Yksi päivä on kokonaan vapaa ohjelmasta.

16.10.|
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Hanian lentokentälle, josta suora lento Helsinkiin.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
** Matka toteutuu, varaa oma paikkasi **
LOPPUKESÄN SULOISTA LÄMPÖÄ VÄLIMEREN RANNALLA |

Monipuolinen Kreeta tarjoaa ihanteelliset puitteet rentouttavalle hyvinvointilomalle. Hanian rannikolla, Kreetan pohjoisosassa sijaitseva Malemen kylä on rauhallinen lomakohde vain 16km päässä Hanian kaupungin keskustasta. Malemen edustalla on kilometreittäin pikkukivistä rantaa ja kaunis Välimeri aivan hotellimme edustalla.

Malemesta löytyy parikymmentä ravintolaa ja kahviloita sekä kauppoja, enemmän iltaelämää, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä löytyy Haniasta. Lokakuussa Kreetalla saadaan vielä nauttia noin +23 asteen lämpötiloista.

NIA | PILATES

Matkalla on mukana joogan ja nia-tanssin opettaja Anne Syvälahti sekä pilates-ohjaaja Teija Pihkola. Ohjelmaan sisältyy viisi pilates-tuntia ja viisi nia-tuntia (5 pv/vko). Sään salliessa harjoitukset ovat ulkona hotellialueella tai rannalla. Annen ja Teijan tunnit soveltuvat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Aiempaa kokemusta nia-tanssista tai pilateksesta ei tarvita.

Tervetuloa nauttimaan hyvän olon liikunnasta lempeässä, asiantuntevassa ohjauksessa sekä loppukesän auringosta.

Reitti / Aikataulu

Lennot:
D8702 9.10 Helsinki 07.05 - 11.00 Hania
D8703 16.10. Hania 11.45 – 15.35 Helsinki

Majoitus

Majoitus:
Maleme Mare Beachside Hotel****
Maleme - Chania, Crete
+30 28210 20941
http://www.maleme-mare.gr

Hotelli sijaitsee pienessä ja rauhallisessa Malemen kylässä. Ihanteellinen sijainti merenrannalla. Hotelli panostaa lähi- ja luomuruokaan, joka on saanut kiitosta majoittujilta.

Kaksi ulkouima-allasta, aurinkovarjot ja –tuolit, allasbaari, kuntosali, aurinkotuolit rannalla (lisämaksu), wifi, pesulapalvelu (lisämaksu), 24h vastaanotto.
Hyvinvarustelluissa huoneistoissa: keittonurkkaus, jääkaappi, tv, parveke, wv/kylpyhuone, hiustenkuivaaja, ilmastointi, tallelokero.

Matka Hanian lentokentältä: 35km
Lähin kylä: Platanias (5 km)
Lähin kaupunki: Hania (17 km) n. 53 000 asukasta

Lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan pian.

Hinta sisältää: suorat lennot Hania * majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa* hyvonvointiohjelma * lentokenttäkuljetus kohteessa* puolihoito (buffet, aamiainen ja illallinen) * matkalaukku ruumaan 20 kg ja käsimatkatavara 8 kg *

Lisämaksusta: H1-lisä +299 €/hlö * Ruokajuomat illallisella omakustanteisesti.

Matkan hinta

1159€/hlö/H2 (täynnä)

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakomaksu 250 € laskutetaan 2 vkoa varauksen teon jälkeen, loppumaksu 50 vrk ennen lähtöä. Loppuohje toimitetaan noin 2-3 vkoa ennen lähtöä.

Passin / henkilökortin tulee olla voimassa koko matkan ajan. Ilmoittautumista varten tarvitsemme: Nimi (kuten passissa), syntymäaika, osoite, sähköposti, puhelinnumero, ruoka-aineallergiat / erikoisruokavaliot.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.

Toimistomaksu: 10€ (varaus/lähetetty lasku)

Peruutusehdot: 121 – 66 vrk ennen lähtöä perimme 250 € peruutuskuluina, 66-36vrk ennen 450 €, 35 vrk-26 vrk ennen matkan alkua perimme 50 % matkan hinnasta, alle 25vrk 100 % matkan hinnasta