Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Siirtyy: 03.-10.10.2020 Hyvinvointiloma Kroatian Porecissa

Matkaohjelma

Lataudu ja uudistu Elämyspuun hyvinvointilomalla Kroatiassa!

3.10.|
Yhteiskuljetus sovitulta reitiltä Helsinkiin, Norwegianin suora lento Pulaan. Lentokenttäkuljetus Poreciin ja lyhyt venematka (n. 5min) Sveti Nikolon saarelle, joka sijaitsee Porecin edustalla. Majoittuminen ja kevyt iltapala.

4.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla.
Päivän 2 teemana on pysähtyminen. Aamu alkaa Jonnan aamulenkillä, kaikille halukkaille mahdollinen noin tunnin kevyt aamulenkki kävellen Kroatian upeissa maisemissa.
Iltapäivällä on valmennus, jossa mietitään pysähtymisen merkitystä elämään ja tutkitaan sen pohjalta omaa hyvinvointia ja elämän merkityksellisyyttä.

5.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla.
Päivän 3 teemana on rentoutustekniikkana äänimaljat. Aamu alkaa taas halukkaille Jonnan aamulenkillä ja sen jälkeen on omaa aikaa. Illalla on Jonnan ohjattu syvärentoutus äänimaljojen kanssa.

6.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla.
Neljäs päiväkin alkaa kevyellä aamulenkillä, halukkaat pääsevät taas yhteislenkille. Illalla teemme lempeä liike-harjoituksen joka antaa sinulle taas yhden tekniikan rentoutumiseen ja läsnäoloon.

7.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla.
Viidennen päivän teemana on sisäinen voima. Aamulenkin ja oman ajan jälkeen inspiroidumme luennolla ajattelutaidoista. Tällä luennolla saat oivalluksia siihen, miten suuri merkitys omalla ajattelulla on, ja miten sitä voi kehittää niin, että se tukee omia tavoitteitasi ja tuo arkeesi keveyttä ja iloa. Opit taas uusia tekniikoita läsnäolon ja rentouden tunteen lisäämiseksi.

8.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla.
Tälle päivälle teemana on taas yksi tekniikka rentoutumiseen, jonka saat kotiinviemisiksi.

9.10. |
Aamiainen ja illallinen hotellilla.
Viimeisen kokonaisen päivän teemana on löytää ne omat hyvinvoinnin rutiinit arkeen vietäväksi. Tähän saat tukea ja ohjausta Elämyspuun valmennuksesta.

10.10. |
Aamiainen hotellilla
Aamukävelyn jälkeen pieni kiitollisuusharjoitus ja sen jälkeen omaa aikaa. Hotellihuoneidenluovutus 10.00. ja noin 17.00 lähdemme kohti Pulan lentokenttää. Suora lento Helsinkiin ja paluu lähtöpysäkeille.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Lomakohteemme | POREC

Kroatia on yksi Euroopan kauneimmista lomakohteista.

Porec sijaitsee kauniilla Istrian niemimaalla Italian rajan lähellä. Turismi on aina ollut alueen tärkeimpiä elinkeinoja, ja jo muinaiset roomalaiset rakensivat Istriaan kesäasuntoja. Italian läheisyys näkyy selvästi Istrian niemimaalla, ja aluetta kutsutaankin joskus Pikku-Toscanaksi. Porecissa asuu vakituisesti noin 12 000 asukasta.

Historiallinen vanhakaupunki, kristallinkirkas merivesi ja hyvä hinta-laatusuhde ovat tehneet Porecista suurimman ja kehittyneimmän lomakohteen Istriassa. Kaupungin rikas kulttuuriperintö ja historia ulottuvat Rooman Imperiumin aikoihin.

Vanhassa kaupungissa on hyviä ravintoloita, samoin kuin sataman alueella. Sataman ravintoloilla on usein suuret terassit, ja hinnat ovat usein hieman alhaisempia kuin vanhassa kaupungissa.

Raaka-aineet ovat tuoreita ja yleisesti lähialueella tuotettuja. Kalaruokia ja muita mereneläviä on tarjolla paljon, samoin kuin italialaisia ruokia. Istrian alueen suurinta herkkua ovat tryffeli-sienet. Viininystävän kannattaa kokeilla Istrian alueella tuotettuja viinejä.

Hotellimme sijaitsee pienillä Sveti Nikolan saarella Porecin edustalla, josta pääsee Poreciin ja takaisin vaivattomasti veneellä (kuljetus on hotellin asukkaille ilmainen). Vene liikennöi aikataulun mukaan 00.00 asti. Puolen yön jälkeen saarelle pääsee vaivattomasti venetaksilla.
** Siirtyy keväälle 2021 **

Haluatko lomalla hellittää, oikeasti unohtaa arjen kiireet ja huolet ja samalla tuntea voimiesi palautuvan päivä päivältä? Lomalta palaat paitsi rennompana ja akut ladattuna, mukana myös repullinen hyvinvoinnin työkaluja tuliaisiksi arkeen.

Elämyspuu on elämyksellinen mielen valmennustalo, joka kutsuu sinut Kroatiaan pysähtymään oman hyvinvointisi äärelle, täysin omilla ehdoillasi. Päivittäiset aamulenkit, ohjatut rentoutus-ja mielikuvaharjoitukset sekä viikon kolme ryhmävalmennusta takaavat sen, että löydät taas kehon ja mielen yhteyden ja rennon läsnäolon.

Tämä hyvinvointiloma on paitsi pysähtymistä, omaa aikaa ja voimien elpymistä, myös uusia oivalluksia ja rutiineita oman hyvinvointisi tueksi.

Elämyspuun Jonna Tähtinen on mielen hyvinvoinnin valmentaja, aamumotivaattori sekä koulutettu rentoutusohjaaja. Jonnan intohimona on luonto, henkinen kasvu ja hyvinvoinnin rutiinit. Jonnan lempeä ja kannustava ote tukee sinua löytämään oman hyvinvointisi avaimet turvallisessa ympäristössä.

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 3.10. Helsinki 18.20 – 20.15 Pula
(sitoumuksetta) 10.10. Pula 20.55 – 00.50 (+1) Helsinki

Bussireitti: Turku – Kaarina - Helsinki

Varattavissa olevat lähdöt

Majoitus

Valamar Isabella Island Resort 4*, Porec
https://www.valamar.com/en/hotels-porec/valamar-isabella-island-resort

Rauhallisella Sveti Nikolan saarella, aivan Porecin edustalla sijaitseva 4* lomaresortti kutsuu viettämään rauhallista ja rentouttavaa lomaa. Hotellissa ulkouima-allas, spaosasto (yli 16-vuotiaille), yksityiset uimarannat, aurinkovarjot ja -tuolit (ilmaiset), ravintoiloita, baareja,

Valoisissa ja moderneissa huoneissa: WC/Kylpyhuone, tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivaaja, parveke, ilmastointi, ilmainen wifi

Lisätiedot

Hintaan sisältyy:
* ELÄMYSPUUN hyvinvointiohjelma * lennot * majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa * puolihoito hotellilla (aamiainen ja illallinen, ruokajuomat illallisella omakustanteisesti) * treenitilat ulkona ja sisällä, jos huono sää * ilmainen kuljetus saarelta Poreciin aikataulun mukaan * lentokenttäkuljetus kotimaassa ( Turku – Helsinki-Vantaa – Turku) * lentokenttäkuljetus kohteessa * 2 x 20 kg matkatavaraa per hlö * käsimatkatavara *

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +209€/hlö * retket * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

1339€/hlö/H2
1439€/hlö/H2

Maksa erissä

alk. 99€/kk. Kysy lisää toimistolta.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Maksut: Ennakkomaksu 300€/hlö varauksen yhteydessä, loppumaksu laskutetaan n. 6vkoa ennen lähtöä.

Hyvä tietää:
Passin tulee olla voimassa 3kk matkan jälkeen

Peruutusehdot:
Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350€ peruutuskuluina, 34vrk-21vrk ennen matkan alkua perimme 50% matkan hinnasta, alle 21vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Passin tulee olla voimassa 3 kk matkan jälkeen. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.

Toimistomaksu: 10€/varaus