Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Kaunas - Katutaidetta ja kahviloita | 3 yötä

Matkaohjelma

Idyllinen kahvila, ympärillä iloinen puheensorina ja tarjoilija tuo juuri sopivasti eteeni kupposen kuuman höyryävää kahvia. On kaunis päivä, eikä kiire minnekään.

Päivä 1 |
Suora lento Turun lentoasemalta (terminaali 1) Kaunasiin, saavuthan lentokentälle viimeistään 1,5h ennen lennon lähtöä. Kuljettajanne odottaa teitä Kaunasin lentoasemalla, ajomatka hotellille kestään noin 30 minuuttia. Majoittuminen Ibis Kaunas Centre -hotelliin, kaupunkiloma Kaunasissa voi alkaa.

-- Reilun 300 000 asukkaan Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki. Neris- ja Nemumas –jokien risteyksessä sijaitseva vanha hansakaupunki on mitä oivallisin vierailukohde lyhyelle kaupunkilomalle. Arkkitehtuurin, tasokkaiden ravintoloiden, hyvien ostosmahdollisuuksien sekä kulttuuritarjonnan vuoksi tunnelma Kaunasissa tuntuu miltei Keski-Eurooppalaiselta.

Päivä 2 |
Buffet-aamiainen hotellilla.
Kaunas, Liettuan toiseksi suurin kaupunki on hurmaa idyllisillä yksityiskohdilla.

Vuonna 2022 Kaunas saa kunnian toimia Euroopan kulttuuripääkaupunkina ja innostus kohentaa kaupunkikuvaa on selkeästi nähtävillä. Kaunas on myös oikea katutaidebongarin paratiisi, voit bongata kaduilta vaalenpunaisen elefantin ja paljon muuta ilahduttavaa.

Päivä 3 |
Buffet-aamiainen hotellilla.
Saatte paluulentonne lentolipun hotellin vastaanotosta illalla.

Arkkitehtuuristaan tunnettu Kaunas on odottamassa pääsyä Unescon maailman perintölistalle, se on yksi maailman ainoista kaupungeista, jossa lukuisia eri tyylisuuntia on säilynyt koskemattomana aina meidän päiviimme.

Kaunas on nuorekas, värikäs kaupunki ja sieltä löytyy myös ehkä maailman ainut aukio, jolla ei voi viettää aikaa. Paikallista George Maciunas –aukio ja tiedät miksi.


Päivä 4 |
Aamiainen hotellilla. Yksityinen lentokenttäkuljetus Kaunasin lentokentälle. Lentokenttäkuljetus lähtee hotellilta 2,5h ennen lennon lähtöä. Suora lento Kaunasista Turkuun.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
MATKAKAUPPA KAUPUNKILOMA | KAUNAS

Usko pois, loma Kaunasissa on kaunastinen. Neuvostotyylisten talojen, rappioromantiikan ja harmauden mielikuvan taakse piiloutuu värikäs ja sydämellinen kaupunki, jonka löytää vain jos sille antaa mahdollisuuden.

Kun varaat Matkakaupan kaupunkiloman, saat:
- Helposti varattava matkapaketti, tee varaus ja saat vahvistuksen sähköpostiisi
- Ilmainen muutosturva *
- Lyhyt lento Turun lentoasemalta (1h 25 min)
- Luotettava & yksityinen lentokenttäkuljetus seurueellesi matkakohteessa
- Valmiiksi lähtöselvitetyt lentoliput sähköpostiisi/hotellille
- Infopaketin matkakohteesta noin 2 viikkoa ennen matkan alkua.

Varaa juuri sinulle sopiva lähtöpäivä
Kaupunkiloma Kaunasissa alk. 299€/hlö/H2

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu |
TO-SU (3 yötä)
TO | Turku 09.20 – Kaunas 10.35
SU | Kaunas 11.05 – 12.25 Turku

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. Lentoaikataulu vahvistetaan varausvahvistuksessa.

Yksityinen lentokenttäkuljetus – turvallisesti lentokentältä hotellille – omassa rauhassa

Matkan hintaan sisältyy yksityinen lentokenttäkuljetus hotellille (meno-paluu). Kuljetuksen kyydissä kuljetetaan max. 4 samaan seurueeseen kuuluvaa matkustajaa. Mikäli matkaseurueeseenne kuuluu enemmän kuin 4 matkustajaa, voimme järjestää yksityisen kuljetuksen myös tila-autolla / pikkubussilla, otathan tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Varattavissa olevat lähdöt

Vuoden 2021 lähdöt julkaistaan kun on taas turvallista matkustaa

Majoitus

Ibis Hotel Kaunas Centre***
Tripadvisor-pisteet: 4/5

Kun suuntaat kohti vanhaakaupunkia, voit valita jokimaisemareitin tai vilkkaan kävelykadun. Ihanteellinen sijainti n. 900m päässä Laisvės alėjasta (kävelykatu), vehreästä Vytauto-puistosta sekä ostosparatiisi Acropoliksesta. Hotellissa 125 ilmastoitua huonetta, ravintola, baari, pysäköinti.

Huonevarustelu:
Ajattomasti sisustetuissa, kompakteissa huoneissa erillis- tai parivuode, wc/suihku, puulattia, ilmainen internet, tv, kahvinkeittomahdollisuus. Huoneen koko n. 11m2.

Kahden hengen huoneeseen ei saa lisävuodetta. Ota yhteyttä toimistoomme, jos haluat varata perhehuoneen.

Yhteystiedot:
Osoite: Vytauto av 28, 44328 Kaunas
Puhelin: +37037265600
Kotisivut: https://all.accor.com/hotel/8622/index.en.shtml

Sisäänkirjautuminen: 12.00
Uloskirjautuminen: 12.00

Lisätiedot

Hintaan sisältyy: * yksityinen lentokenttäkuljetus matkakohteessa * Wizzair reittilennot * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * hotelliaamiainen * kaupunkivero * pieni käsimatkatavara (40 * 30 * 20 cm / max 10kg, tulee mahtua lentokoneen istuimen alle) * lähtöselvitys * lentolipun toimitus sähköpostitse * muutosturva (norm. 39€/hlö)

Lisähinnasta: majoittuminen yhden hengen huoneessa +99€ * istumapaikkavaraus lennolla 15€/hlö/suunta * matkalaukku matkustamoon 55 * 40 *23cm/max 10kg +20€/hlö/suunta * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/hlö/suunta *palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

*Muutosturva
Voit muuttaa varaustasi yhden kerran samanhintaiseen toisena ajankohtana toteutettavaan matkaan, kun lähtöön on yli 14 päivää.

Lentolippunne: Jotta matkanne sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, teemme lähtöselvityksen puolestanne, teidän pitää vain muistaa tulostaa lippu mukaanne.

Toimitamme valmiiksi lähtöselvitetyn lentolipun sähköpostiinne 1 vrk ennen matkan alkua. Paluulipun saatte tulostettuna hotellin vastaanotosta lähtöpäivää edeltävänä iltana.

Huom! Mikäli teillä ei ole mahdollista tulostaa menolippuanne, lähtöselvitys on tehtävä Turun lentoasemalla (hinta n. 30€/hlö)

Matkan hinta

299€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistoltamme.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Maksut: Ennakkomaksu 150€/hlö | Loppumaksu 6vko ennen matkaa.

Peruutusehdot: 150€ peruutuskulu, jos matka perutaan 35vrk ennen matkan alkua. Alle 35vrk ennen koko matkan hinta.

Matkan hinta sisältää muutosturvan, joka oikeuttaa yhteen muutokseen, kun matkan alkuun on yli 14 vrk.

Matkan hinta sisältää muutosturvan, joka oikeuttaa yhteen muutokseen, kun matkan alkuun on yli 14 vrk.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus