Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Skopje - Aisti Balkanin ainutlaatuinen tunnelma | 4 yötä

Matkaohjelma

Pohjois-Makedonia on yksi Euroopan pienimmistä valtioista, siellä asuu noin 2 miljoonaa asukasta, joista miltei puolet pääkaupunki Skopjessa. Skopje on positiivisesti hämmentävä kokemus, Pohjois-Makedonia on yksi Euroopan edullisimmista maista ja samalla oikea patsasbongarin paratiisi. Mistään muusta Euroopan kaupungista et löydä yhtä montaa patsasta niin pieneltä alueelta.

Päivä 1 |
Suora lento Turun lentoasemalta (terminaali 1) Skopjeen, saavuthan lentokentälle viimeistään 1,5h ennen lennon lähtöä. Kuljettajanne odottaa teitä Skopjen lentoasemalla, ajomatka hotellille kestään noin 30 minuuttia. Majoittuminen Ibis Skopje City Center -hotelliin ja kaupunkiloma Skopjessa voi alkaa.

Kaupungin julkisivua on viime vuosina kohennettu huolella ja keskustan läpi virtaavan Vardar-joen varrella on rakennettu toinen toistaan koristeellisempi rakennuksia. Ja siltoja. Ja patsaita. Hallituksen tahto piristää kaupunkikuvaa on ehkä mennyt hieman överiksi, mutta nämä yksityiskohdat tekevät Skopjesta niin ainutlaatuisen vierailukohteen.

Päivä 2 |
Buffet-aamiainen hotellilla.
Kaupungin kompaktiin keskustaan on helppo tutustua jalan, keskusta jakautuu uuteen osaan sekä tunnelmalliseen, ottomaanien aikaiseen, basaari alueeseen (carsija). Tiesitkö, että Skopjen basaari on Balkanin vanhimpia ja suurimpia. Voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti tai osallistua englanniksi opastetulle kaupunkiretkelle.

Vinkki: Heti ei uskoisi, mutta Pohjois-Makedoniassa tuotetaan myös laadukkaita ja maistuvia viinejä. Aurinkoisten päivien kasvattavat rypäleet saavat ravintonsa rikkaasta maaperästä. Maista itse vaikka Popova Kulan tai Tikvesin viinejä kera makedonialaisen illallisen, saatat yllättyä.

Päivä 3 |
Buffet-aamiainen hotellilla.

Yksi Pohjois-Makedonian valttikorteista on sen kaunis, koskematon, luonto. Skopjea ympäröi kolme vuoristoa: Vodno, Crna Gora (mustavuori) sekä Jakupica. Vaivattomin tapa tutustua ympäröivään luontoon on lähteä omatoimiselle tai opastetulle retkelle Vodno-vuorelle sekä Matka-kanjonille. Vodnolle pääset helposti köysiratahissin kyydissä ja maisemat ovat huikean kauniit.

”Matka” tarkoittaa makedoniaksi kohtua. Turvassa, vuorten syleilyssä, virtaa Treska-joki ja täällä on helppo ymmärtää, miksi tämä paikka on niin ainutlaatuinen. Matka-kanjoni sijaitsee noin 17km Skopjen keskustasta.

Päivä 4 |
Buffet-aamiainen hotellilla. Omatoimista lomailua Skopjessa. Saatte paluulentonne lentolipun hotellin vastaanotosta illalla.

Päivä 5 |
Aamiainen. Mikäli lentonne Turkuun lähtee aikaisin, voitte pyytää aamiaisen mukaanne (jättäkää pyyntö edellisenä iltana vastaanottoon). Yksityinen lentokenttäkuljetus Skopjen lentokentälle. Lentokenttäkuljetus lähtee hotellilta 3h ennen lennon lähtöä. Suora lento Skopjesta Turkuun.

Lue täältä: 7 syytä vieraillla Skopjessa -->
https://www.naantalinmatkakauppa.fi/ajankohtaista/blogi--7-syyta-vierailla-skopjessa-

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
MATKAKAUPPA KAUPUNKILOMA | SKOPJE 4 yötä
Skopje – Aisti Balkanin tunnelma

”Hei, tule tänne. Tule tännepäin!” Ystävällinen huudahdus kajahtaa basaarin mukulakivisillä kaduilla. Huuhdahdus kuuluu tietenkin makedoniaksi, mutta kansainvälinen elekieli on kaikkialla sama. Ystävällinen myyjä tarjoaa kotitekoista rakijaa ja haluaa esitellä pienen kauppansa aarteita, taidokkaasti tehtyjä nahkasandaaleja ja käsintehtyjä laukkuja.

Tällä kertaa ostokset jää tekemättä, mutta pienen rakija-juoman yhdistämän hetken vuoksi muistan mikä tekee Pohjois-Makedoniasta ainutlaatuisen matkakohteen, ihmisten ystävällisyys, spontaanius, kaunis luonto ja ah, niin herkullinen ruoka.

Tervetuloa Skopjeen – Balkanin sydämeen.

Kun varaat Matkakaupan kaupunkiloman, saat:
- Helposti varattava matkapaketti, tee varaus ja saat vahvistuksen sähköpostiisi
- Ilmainen muutosturva *
- Lyhyt lento Turun lentoasemalta (3h 15 min)
- Luotettava & yksityinen lentokenttäkuljetus seurueellesi matkakohteessa
- Valmiiksi lähtöselvitetyt lentoliput sähköpostiisi/hotellille
- Infopaketin matkakohteesta noin 2 viikkoa ennen matkan alkua.

Varaa juuri sinulle sopiva lähtöpäivä
Kaupunkiloma Skopjessa alk. 549€/hlö/H2

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
TI-LA| 4 yötä
TI Turku 10.55 – 13.10 Skopje
LA Skopje 06.10 – 10.20 Turku

Yksityinen lentokenttäkuljetus – turvallisesti lentokentältä hotellille – omassa rauhassa

Matkan hintaan sisältyy yksityinen lentokenttäkuljetus hotellille (meno-paluu). Kuljetuksen kyydissä kuljetetaan max. 4 samaan seurueeseen kuuluvaa matkustajaa. Mikäli matkaseurueeseenne kuuluu enemmän kuin 4 matkustajaa, voimme järjestää yksityisen kuljetuksen myös tila-autolla / pikkubussilla, otathan tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. Lentoaikataulu vahvistetaan varausvahvistuksessa.

Varattavissa olevat lähdöt

TI-LA 4 yötä
LÄHDÖT 2022

21-.25.6.
28.6-2.7.
5.-9.7.
12.-16.7.
19.-23.7.
9.-13.8.
16.-20.8.
23.-27.8.
30.8.-3.9.
6.-10.9.
13.-17.9.
20.-24.9.
27.-1.10.

Pidätämme oikeuden muutoksiin jos lentoyhtiö muuttaa lähtöpäivämääriä.

Majoitus

ibis Skopje City Center Hotel ***
Tripadvisor-pisteet: 4/5

Moderni hotelli, loistavalla sijainnilla Skopjen keskustassa muutaman metrin päässä vanhasta kaupungista sekä Skopjen keskusaukiolta. Hotellilla ravintola ja baari, hyvä buffet aamiainen paikallisilla herkuilla.

Huonevarustelu:
Modernisti sisustetut huoneet, joiden varustelu: wc/suihku, tv, wifi, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja pieni työtila.

Kahden hengen huoneeseen saa lisävuoteen lapselle. Kysy lisätietoja toimistoltamme.

Yhteystiedot:
Osoite: Orce Nikolov Br 55, 1000 Skopje | Pohjois-Makedonia
Puhelin: +38923123700
Kotisivut: https://all.accor.com/hotel/9672/index.en.shtml

Sisäänkirjautuminen: 12.00
Uloskirjautuminen: 12.00

Lisätiedot

Hintaan sisältyy:
* yksityinen lentokenttäkuljetus matkakohteessa
* Wizzair reittilennot
* majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa
* hotelliaamiainen
* kaupunkivero
* pieni käsimatkatavara (40 * 30 * 20 cm / max 10kg, tulee mahtua lentokoneen istuimen alle)
* lähtöselvitys
* lentolipun toimitus sähköpostitse
* muutosturva (norm. 39€/hlö)

Lisähinnasta:
* majoittuminen yhden hengen huoneessa +299€
* istumapaikkavaraus lennolla + 20€/hlö/suunta
* matkalaukku matkustamoon 55 * 40 *23cm/max 10kg +40€/hlö/suunta
* matkalaukku ruumaan 20kg +70€/hlö/suunta
*palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

*Muutosturva
Voit muuttaa varaustasi yhden kerran samanhintaiseen toisena ajankohtana toteutettavaan matkaan, kun lähtöön on yli 14 päivää.

Lentolippunne: Jotta matkanne sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, teemme lähtöselvityksen puolestanne, teidän pitää vain muistaa tulostaa lippu mukaanne.

Toimitamme valmiiksi lähtöselvitetyn lentolipun sähköpostiinne 1 vrk ennen matkan alkua. Paluulipun saatte tulostettuna hotellin vastaanotosta lähtöpäivää edeltävänä iltana.

Huom! Mikäli teillä ei ole mahdollista tulostaa menolippuanne, lähtöselvitys on tehtävä Turun lentoasemalla (hinta n. 35€/hlö)

Matkan hinta

549€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistoltamme.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Matkan hinta sisältää muutosturvan, joka oikeuttaa yhteen muutokseen, kun matkan alkuun on yli 14 vrk.

Matkan hinta sisältää muutosturvan, joka oikeuttaa yhteen muutokseen, kun matkan alkuun on yli 14 vrk.
Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus
Evästeet