Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

Vilna - Baltian kaunein pääkaupunki | 4 yötä

Matkaohjelma

Kulkiessasi pitkin vanhankaupungin mukulakivikatuja tämän tästä ilmassa leijuu vastapaistettujen leivosten ja paahdetun kahvin houkutteleva tuoksu. Kiusaus nauttia vielä yksi herkkupala käy usein väistämättä liian suureksi. Mutta nythän ollaan lomalla, joten nauti.

Lue Blogi: 7 hyvää syytä matkustaa Vilnaan:
www.naantalinmatkakauppa.fi/ajankohtaista/7-hyvaa-syyta-vierailla-vilnassa

MATKAOHJELMA

Päivä 1 |
Suora lento Turun lentoasemalta (terminaali 1) Kaunasiin, saavuthan lentokentälle viimeistään 1,5h ennen lennon lähtöä. Kuljettajanne odottaa teitä Kaunasin lentoasemalla, ajomatka hotellille kestään noin 1 h 30 minuuttia. Majoittuminen Ibis Vilnius Centre -hotelliin ja kaupunkiloma Vilnassa voi alkaa.

Päivä 2 |
Buffet-aamiainen hotellilla.
520 000 asukkaan Vilnan tapahtumarikas historia näkyy sen kaupunkikuvassa, täältä löydät monet upeat kirkot, historialliset rakennukset, hyvät ja edulliset ostosmahdollisuudet sekä lukuisat ravintolat herkkuineen. Sokkeloinen vanhakaupunki kätkee sisäänsä yli 1000 kaunista rakennusta.

Katutaide on Vilnassa viety uudelle tasolle ja upeita taideteoksia voit bongailla ympäri kaupunkia. Hauskaa bongailukierrosta!

Koe boheemi Užupisksen taiteilijakaupunginosa, jonka nimi tarkoittaa ”toisella puolella jokea”. Vuonna 1997 tämä kaupunginosa julistautui Užupisksen ”tasavallaksi”, jolla on mm. oma lippu, presidentti, perustuslaki ja 12 henkilön armeija. Yksi heidän perustuslaeistaan kuuluu ”Kaikilla on oikeus olla onnellisia”.

Päivä 3 |
Buffet-aamiainen hotellilla.
Vilnassa on helppo liikkua kävellen nähtävyydeltä toiselle, mutta välillä on hyvä pitää pieni tankkaustauko, tässä muutama vinkki.

Holy Donut – Maista kaupungin parhaat donitsit ja bagelit. Suosittelemme suuntaamaan kahvilaan aamupäivän aikana, sillä iltaan mennessä parhaat herkkupalat ovat jo kadonneet parempiin suihin.

Trinity – Illalliselle ja drinkille luostariin? Kyllä, myös se on mahdollista Vilnassa. Kaupungin parhaat drinkit sekoitetaan vanhaan luostariin perustetussa ravintola/baarissa. Pyhän Katariinan kirkon kupeessa sijaitseva ravintola on tunnelmallinen illanviettopaikka, joka on myös paikallisten suosiossa.

Päivä 4 |
Buffet-aamiainen hotellilla. Omatoimista kaupunkiin tutustumista.
Saatte paluulentonne lentolipun hotellin vastaanotosta illalla.

Päivä 5 |
Aamiainen hotellilla. Yksityinen lentokenttäkuljetus Kaunasin lentokentälle. Lentokenttäkuljetus lähtee hotellilta 3,5h ennen lennon lähtöä. Suora lento Kaunasista Turkuun.

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin.
MATKAKAUPPA KAUPUNKILOMA | VILNA 4 yötä
Vilna - Baltian kaunein kaupunki

Vilna on luonteeltaan erilainen kuin Baltian pohjoisemmat pääkaupungit, Vilnan kaduilla tunnelma on käsinkosketeltavan Keski-Eurooppalainen. Nuorekas Vilna on Baltian pääkaupungeista tuntemattomin ja sen UNESCO:n suojelema vanhakaupunki on Pohjois-Euroopan suurimpia. Ihastuttava kaupunki on juuri sopivan kokoinen muutaman yön kaupunkilomalla ja tarjoaa paljon historian, arkkitehtuurin, katutaiteen sekä makunautintojen parissa.

Tervetuloa kaupunkilomalle Vilnaan!

Kun varaat Matkakaupan kaupunkiloman, saat:
- Helposti varattava matkapaketti
- Ilmainen muutosturva *
- Lyhyt lento Turun lentoasemalta (1h 25 min)
- Luotettava & yksityinen lentokenttäkuljetus seurueellesi matkakohteessa
- Valmiiksi lähtöselvitetyt lentoliput sähköpostiisi/hotellille
- Infopaketin matkakohteesta noin 2 viikkoa ennen matkan alkua.

Varaa juuri sinulle sopiva lähtöpäivä
Kaupunkiloma Vilnassa alk. 449€/hlö/H2

Reitti / Aikataulu

SU-TO (4 yötä)
Turku 09.15 – Kaunas 10.35
Kaunas 11.05 – 12.25 Turku

Yksityinen lentokenttäkuljetus – turvallisesti lentokentältä hotellille – omassa rauhassa

Matkan hintaan sisältyy yksityinen lentokenttäkuljetus hotellille (meno-paluu). Kuljetuksen kyydissä kuljetetaan max. 4 samaan seurueeseen kuuluvaa matkustajaa. Mikäli matkaseurueeseenne kuuluu enemmän kuin 4 matkustajaa, voimme järjestää yksityisen kuljetuksen myös tila-autolla / pikkubussilla, otathan tässä tapauksessa yhteyttä toimistoomme.

Varattavissa olevat lähdöt

Vuoden 2021 lähdöt julkaistaan kun on taas turvallista matkustaa

Majoitus

IBIS Vilnius Center ***
Tripadvisor-pisteet: 4,5/5

Elokuussa 2018 avattu hotelli sijaitsee Vilnan keskustassa, kävelyetäisyydellä vanhastakaupungista, Gadimidas linnasta ja katedraaliaukiosta. Hotellissa on 164 nuorekkaasti sisustettua huonetta. Hotellilla on oma ravintola sekä baari sekä 24/7 vastaanotto.

Huonevarustelu:
Värikkään leikkisästi sisutetut huoneet on varusteltu wc/suihku, ilmainen internet, tv ja hiustenkuivaaja. Pinta-ala noin 15m2.

Kahden hengen huoneeseen saa lisävuoteen (sohva) alle 12-vuotiaalle lapselle. Kysy lisätietoja toimistoltamme.

Yhteystiedot:
Osoite: Rinktines str. 18, 9322 Vilnius | Lithuania
Puhelin: Tel: (+370)52666216
Kotisivut: https://all.accor.com/hotel/A1J1/index.en.shtml

Sisäänkirjautuminen: 14.00
Uloskirjautuminen: 12.00

Lisätiedot

Hintaan sisältyy:
* yksityinen lentokenttäkuljetus matkakohteessa * Wizzair reittilennot * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * hotelliaamiainen * kaupunkivero * pieni käsimatkatavara (40 * 30 * 20 cm / max 10kg, tulee mahtua lentokoneen istuimen alle) * lähtöselvitys * lentolipun toimitus sähköpostitse * muutosturva

Lisähinnasta:
*majoittuminen yhden hengen huoneessa +169€
* istumapaikkavaraus lennolla 15€/hlö/suunta
* matkalaukku matkustamoon 55 * 40 *23cm/max 10kg +20€/hlö/suunta
* matkalaukku ruumaan 20kg +45€/hlö/suunta
*palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

*Muutosturva
Voit muuttaa varaustasi yhden kerran samanhintaiseen toisena ajankohtana toteutettavaan matkaan, kun lähtöön on yli 14 päivää.

Lentolippunne: Jotta matkanne sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, teemme lähtöselvityksen puolestanne, teidän pitää vain muistaa tulostaa lippu mukaanne.

Toimitamme valmiiksi lähtöselvitetyn lentolipun sähköpostiinne 1 vrk ennen matkan alkua. Paluulipun saatte tulostettuna hotellin vastaanotosta paluupäivää edeltävänä iltana.

Huom! Mikäli teillä ei ole mahdollista tulostaa menolippuanne, lähtöselvitys on tehtävä Turun lentoasemalla (hinta n. 30€/hlö)

Matkan hinta

449€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistoltamme.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Maksut: Ennakkomaksu 150€/hlö | Loppumaksu 6vko ennen matkaa.

Peruutusehdot: 150€ peruutuskulu, jos matka perutaan 35vrk ennen matkan alkua. Alle 35vrk ennen koko matkan hinta.

Matkan hinta sisältää muutosturvan, joka oikeuttaa yhteen muutokseen, kun matkan alkuun on yli 14 vrk.

Matkan hinta sisältää muutosturvan, joka oikeuttaa yhteen muutokseen, kun matkan alkuun on yli 14 vrk.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus