Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

1-3.3.2020 Puolan ihastuttava Gdansk

Matkaohjelma

1.3. |
Saapuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) noin 1,5h ennen koneen lähtöä. Suora lento Turusta Gdanskiin. Gdanskissa suomenkielinen opas ja linja-auto ryhmää vastassa. Opastettu kaupunkikierros kävellen kauniissa Gdanskissa (noin 1,5h). Majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa loppuilta.

2.3. |
Herkullinen buffetaamiainen. Vapaapäivä omatoimiseen lomailuun. Tutki ja ihastu Gdanskin vanhaan kaupunkiin ja tee löytöjä ihastuttavissa pikkuputiikeissa.

3.3. |
Aamiainen, huoneiden luovutus ja lentokenttäkuljetus. Suora lento Turkuun.
Suosikkikohteemme Gdansk. Gdansk on uusi Tallinna ja vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta.

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on tunnelmallinen kaupunkilomakohde vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Gdansk muodostaa yhdessä naapurikaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa tiiviin kolmoiskaupungin, jossa välimatkat ovat lyhyitä ja naapurit toistensa kyljessä niin, ettei rajoja edes huomaa..

Vanhan hansakaupungin näyttävä arkkitehtuuri ja tunnelmallinen vanhakaupunki yhdistettynä edulliseen hintatasoon saavat matkailijat palaamaan kaupunkiin kerta toisensa jälkeen.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Mariankirkko, joka näkyy pitkälle kaupungin siluetissa. Gdanskin satamassa ja vanhassakaupungissa värikkäät hansatalot sekoittuvat koristeellisiin punatiilisiin kirkkoihin, portteihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
1.3. Turku 10.00 – 10.25 Gdansk
3.3. Gdansk 06.40 – 09.10 Turku
Sitoumuksetta

Majoitus

Novotel Centrum Gdansk***| ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk| +48 58 300 27 50

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista.

Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Lisätiedot

Huipputarjous, varaa paikkasi viimeistään 20.12. paikkoja rajoitettu määrä.

Hinta sisältää: lennot Wizzair Turku-Gdansk-Turku * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetus * suomeksi opastettu kaupunkikierros Gdansk * Pieni matkatavara matkustamoon (10kg/40x30x20 cm) * hotelliaamiainen*

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +59€/hlö *lentolaukku matkustamoon +20€/suunta (10 kg/55 x 40 x 23 cm) * matkalaukku ruumaan 45€/suunta/hlö (20kg)

Matka toteutuu kun minimi 10 lähtijää.

Matkan hinta

299€/hlö/H2 (täynnä)

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: -34vrk ennen 150€, alle 34vrk perimme100% matkan hinnasta. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Hyvä tietää: Matkalle tarvitaan voimassaoleva passi / henkilökortti, Puolan valuutta on zloty (saa vaihdettua esim. Forex). Aikaero -1h. Wizzairin lennolla matkustamoon saa vielä vain yhden matkatavaran per matkustaja.

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Wizzair on tarkka laukkujen mitoista ja lentoyhtiöllä on oikeus laittaa liian iso matkatavara ruumaan ja vastuu maksusta on asiakkaalla.

Istumapaikat: Istumapaikat varataan lähtöselvityksen yhteydessä. Lentoyhtiö jakaa istumapaikat sattumanvaraisessa järjestyksessä, mutta pyrkii laittamaan ryhmät vierekkäin. Mikäli haluat varmistaa vierekkäiset istumapaikat lennoille, on tämä palvelu lisämaksullinen alk. +15€/suunta/hlö. Ota yhteyttä matkanjärjestäjään.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus