Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

1-4.3. Balkanin tunnelmaa Skopjessa

Matkaohjelma

Omatoimimatka - retket opastettu englanniksi.

1.3 |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 1,5 h ennen lennon lähtöä. Suora lento Turusta Skopjeen. Paikallisen englanninkielisen oppaan tapaaminen Skopjen kentällä, lentokenttäkuljetus ja majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa loppuilta.

2.3 |
Aamiainen hotellilla. Englanninkielisen oppaan tapaaminen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme opastetulle kävelykierrokselle Skopjen keskustaan.

Tutustumme Kalen linnoitukseen ja basaarialueeseen. Basaarialue on yksi Skopjen kiinnostavimmasta nähtävyyksistä, satoja pikkuputiikeja ja tunnelmallista charmia. Ohitamme Mustafa Pashan moskeijan, käymme Holy Salvation kirkossa, joka on kuuluisa upeista puisista ikonostaaseista. Skopejn keskusta on viime vuosien aikana saanut uuden ilmeen ja kaupunkiin on rakennettu paljon uutta. Tutustumme Skopjen mahtaviin monumentteihin sekä Äiti Teresan muistomerkkiin. Paluu hotellille ja vapaa loppupäivä.

3.3. |
Aamiainen hotellilla. Vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen tai lisämaksullinen retki Vodno ja Matka (englanniksi).

Vodno-vuori kohoaa kaupungin vieressä ja sen korkeimmalla kohtaa kohoaa Millennium –risti, jonne matkaamme kaapelihissillä. Huikeat maisemat Skopjeen ja ympäröivään luontoon. Matkamme jatkuu Matka-kanjonille, joka on ihastuttava smaragdinvihreä järvi vuorten syleilyssä (kesto noin 4h). Paluu hotellille ja vapaailta.

4.3. |
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus klo 11.00 ja kuljetus Skopjen lentoasemalle. Suora lento Skopjesta Turkuun.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
KAUPUNKILOMA UUTUUS 2020 |
Suora lento Turusta |Opastettu englanniksi

Pohjois-Makedonia on maa, joka hämmästyttää ainutlaatuisella luonnon monimuotoisuudella sekä kulttuurillaan.

Makedonia on pieni maa, läpimitaltaan vain noin 200km ja asukkaita noin 2 miljoonaa, joista noin 500 000 asuu pääkaupungissa Skopjessa. Skopje on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja vanhaa, viime vuosina keskustan julkisivua on kohennettu urakalla.

Maaliskuussa päivät jo usein keväisen aurinkoisia ja kaupungin houkuttelevat terassit kutsuvat nauttimaan rentouttavaa lomapäivää. Makedonian on myös yksi Euroopan edullisimmista maista, joten jätäthän tilaa matkalaukkuusi tuliaisostoksille.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen Makedoniaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
1.3. Turku 18.30 – 20.40 Skopje
4.3. Skopje 13.40 – 17.55 Turku
(sitoumuksetta)

Majoitus

Best Western Turist *** (tai vastaava)
11 Guro Strugar Str, 1000 Skopje, North Macedonia
+389 2 328 9111
https://best-western-turist.skopje-hotels.com/en/

Ihanteellinen sijainti kävelykadulla, aivan kaupungin keskustassa.
Huoneissa: wc/suihku, tv, wifi, tallelokero, minibaari, ilmastointi, hiustenkuivaaja.

Lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan 20.12.2019 mennessä.
Paikkoja rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy: suora lento Turku – Skopje – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * englanninkielinen paikallisopas * englanniksi opastettu kaupunkikierros * lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm) *

Lisähinnasta: Vodno ja Matka –retki +49€/hlö (englanniksi) * lentolaukku matkustamoon +20€/suunta, varaus etukäteen (55 * 40 * 23 cm, max 10kg) * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 99€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

449€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Matka laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Matka toteutuu mikäli 15 lähtijää.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus