Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

10-12.3. Puolan ihastuttava Gdansk

Matkaohjelma

10.3. |
Saapuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) noin 1,5h ennen koneen lähtöä. Suora lento Turusta Gdanskiin. Gdanskissa suomenkielinen opas ja linja-auto ryhmää vastassa. Opastettu kaupunkikierros kävellen kauniissa Gdanskissa (noin 1,5h). Majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa loppuilta.

11.3. |
Herkullinen buffetaamiainen. Vapaapäivä omatoimiseen lomailuun. Tutki ja ihastu Gdanskin vanhaan kaupunkiin ja tee löytöjä ihastuttavissa pikkuputiikeissa.

12.3 |
Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja lentokenttäkuljetus. Suora lento Turkuun.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
Suloinen suosikkimme |

Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on tunnelmallinen kaupunkilomakohde vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Gdansk muodostaa yhdessä naapurikaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa tiiviin kolmoiskaupungin, jossa välimatkat ovat lyhyitä ja naapurit toistensa kyljessä niin, ettei rajoja edes huomaa..

Vanhan hansakaupungin näyttävä arkkitehtuuri ja tunnelmallinen vanhakaupunki yhdistettynä edulliseen hintatasoon saavat matkailijat palaamaan kaupunkiin kerta toisensa jälkeen.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Mariankirkko, joka näkyy pitkälle kaupungin siluetissa. Gdanskin satamassa ja vanhassakaupungissa värikkäät hansatalot sekoittuvat koristeellisiin punatiilisiin kirkkoihin, portteihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

10.3. Turku 13.15 – 13.40 Gdansk
12.3. Gdansk 06.40 – 09.10 Turku

Majoitus

Novotel Centrum Gdansk***|
ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk| +48 58 300 27 50

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Lisätiedot

Hinta sisältää: lennot Wizzair Turku-Gdansk-Turku * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetus * suomeksi opastettu kaupunkikierros Gdansk * Pieni matkatavara matkustamoon (10kg/40x30x20 cm) * hotelliaamiainen*

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +59€/hlö *lentolaukku matkustamoon +20€/suunta (10 kg/55 x 40 x 23 cm) * matkalaukku ruumaan 45€/suunta/hlö (20kg.)

Lisähinnasta kuljetus meno/paluu Turun lentokentälle + 15€/hlö, reittiä Virttaa-Alastaro-Hirvikoski-Loimaa-Aura-Tku lentokenttä.

Matkan hinta

299€/hlö/H2 (2 paikkaa)

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: -34vrk ennen 150€, 34vrk-14vrk ennen matkan alkua perimme 75% matkan hinnasta, alle 14vrk 100% matkan hinnasta. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Hyvä tietää: Matkalle tarvitaan voimassaoleva passi / henkilökortti, Puolan valuutta on zloty (saa vaihdettua esim. Forex). Aikaero -1h. Wizzairin lennolla matkustamoon saa vielä vain yhden matkatavaran per matkustaja. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.