Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

15-18.5. Kaupunkiloma Skopje

Matkaohjelma

15.5 |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 1,5 h ennen lennon lähtöä ja suora lento Turusta Skopjeen. Paikallisen englanninkielisen sekä suomenkielisen oppaan tapaaminen kentällä, lentokenttäkuljetus Skopjeen, lounas sekä lounaan jälkeen suomeksi opastettu kävelykierros Skopjen keskustassa, tutustumme Skopjen uuteen osaan sekä Vanhaankaupunkiin. Kierroksen jälkeen majoittuminen keskustahotelliin.

--Tutustumme Kalen linnoitukseen ja basaarialueeseen. Basaarialue on yksi Skopjen kiinnostavimmasta nähtävyyksistä, satoja pikkuputiikeja ja tunnelmallista charmia. Ohitamme Mustafa Pashan moskeijan, käymme Holy Salvation kirkossa, joka on kuuluisa upeista puisista ikonostaaseista. Skopejn keskusta on viime vuosien aikana saanut uuden ilmeen ja kaupunkiin on rakennettu paljon uutta. Tutustumme Skopjen mahtaviin monumentteihin sekä Äiti Teresan muistomerkkiin.

16.5 |
Aamiainen hotellilla. Vapaapäivä Skopjessa.

17.5. |
Aamiainen hotellilla. Vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Voit osallistua myös lisämaksusta englanniksi opastetulle Vodno vuorelle kaapelihissillä ja Matka-kanjoniin.

18.5. |
Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja kuljetus Skopjen lentoasemalle. Suora lento Skopjesta Turkuun.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
Pohjois-Makedonia on maa, joka hämmästyttää ainutlaatuisella luonnon monimuotoisuudella sekä kulttuurillaan. Makedonia on pieni maa, läpimitaltaan vain noin 200km ja asukkaita noin 2 miljoonaa, joista noin 500 000 asuu pääkaupungissa Skopjessa. Skopje on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja vanhaa, viime vuosina keskustan julkisivua on kohennettu urakalla.

Toukokuun päivät ovat jo kesäisen aurinkoisia ja päivälämpötilat kohoavat helposti yli 25 asteen. Makedonian on myös yksi Euroopan edullisimmista maista, joten jätäthän tilaa matkalaukkuusi tuliaisostoksille.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen Makedoniaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
15.5. Turku 10.45 – 12.55 Skopje
18.5. Skopje 06.00 – 10.15 Turku

Sitoumuksetta

Majoitus

Best Western Turist *** (tai vastaava)
11 Guro Strugar Str, 1000 Skopje, North Macedonia
+389 2 328 9111
https://best-western-turist.skopje-hotels.com/en/

Ihanteellinen sijainti kävelykadulla, aivan kaupungin keskustassa.
Huoneissa: wc/suihku, tv, wifi, tallelokero, minibaari, ilmastointi, hiustenkuivaaja.

Lisätiedot

Matkalle vielä vapaita paikkoja, ilmoitttaudu mukaan.

Hintaan sisältyy: suora lento Turku – Skopje – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * suomeksi opastettu kaupunkikierros * lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm) *

Lisähinnasta: * lentolaukku matkustamoon +20€/suunta, varaus etukäteen (55 * 40 * 23 cm, max 10kg) * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 99€ *

Lisähinnasta englanniksi opastettu kierros- käynti Vodno vuorella kaapelihissillä sekä Matka- kanjonilla, retki tehdään bussilla, min osallistujamäärä 8 hlöä. + 49 €/hlö.

Matkan hinta

539€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy toimistolta

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta. Matka laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä/ tai kun riittävä määrä lähtijöitä on tullut.

Matka toteutuu mikäli 14 lähtijää.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Passi tarvitaan matkalla mukana ja sen on oltava 3kk paluun jälkeen voimassa. Passikopio tarvitaan toimistollamme lentolippujen tsekkausta varten hyvissä ajoin.