Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

18.-21.10. Ihastuttava Vilna

Matkaohjelma

18.10. |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 1,5h ennen lennon lähtöä. Suora lento Turusta Kaunasiin, jossa suomenkielinen opas toivottaa tervetulleeksi. Omakustanteinen lounastauko Kaunasissa, jonka jälkeen opastettu kaupunkikierros. Kun Kaunas on tullut tutuksi, jatkamme matkaa kohti Vilnaa (n. 100km) ja majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa iltaohjelma.

-- Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki ja maan entinen pääkaupunki. Neris- ja Nemumas –jokien risteyksessä sijaitseva vanha hansakaupunki on mitä oivallisin vierailukohde. Viihtyisä tunnelma, hyvät ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta tuovat mieleen Keski-Eurooppalaisen pikkukaupungin. Asukkaita kaupungissa on n. 310 000.

19.10. |
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme suomeksi opastetulle kaupunkikierrokselle, joka tehdään kävellen. Kesto noin 2-3h. Paluu hotellille ja vapaa-aikaa.

-- Vilnan tapahtumarikas historia näkyy sen kaupunkikuvassa, täältä löydät monet upeat kirkot, historialliset rakennukset, hyvät ja edulliset ostosmahdollisuudet sekä lukuisat ravintolat herkkuineen. Sokkeloinen vanhakaupunki kätkee sisäänsä yli 1000 kaunista rakennusta. Koe myös boheemi Užupisksen taiteilijakaupunginosa, jonka nimi tarkoittaa ”toisella puolella jokea”. Vuonna 1997 tämä kaupunginosa julistautui Užupisksen ”tasavallaksi”, jolla on mm. oma lippu, presidentti, perustuslaki ja 12 henkilön armeija.

20.6. |
Aamiainen hotellilla ja vapaapäivä Vilnassa

21.6. |
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Kaunasin lentoasemalle. Suora lento Kaunasista Turkuun.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
SUOSIKKIMME 2020 |
Suora lento Turusta | Ihastu Liettuan kauniiseen pääkaupunkiin

Liettuan ihastuttava pääkaupunki Vilna on mitä oivallisin kohde lyhyelle lomalla. Matkaan pääsemme helposti Turusta, josta suora lento Kaunasiin.

Vilna on tunnelmallinen pääkaupunki, jonka arkkitehtuuri on suloinen sekoitus barokkia, goottilaisuutta ja klassismia. Kaupungin sydän on Katedraaliaukio, jossa sijaitsi ensimmäinen kirkko ja 1200-luvulla ja sen vanhakaupunki on yksi Euroopan laajimpia. Samalla matkalla pääset myös tutustumaan Kaunasiin, joka on Liettuan toiseksi suurin kaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 18.10. Turku 09.40 – 11.00 Kaunas
(sitoumuksetta) 21.10. Kaunas 11.30 – 12.50 Turku

Varattavissa olevat lähdöt

18-21.10.2020

Majoitus

IBIS Vilnius Center *** (tai vastaava)
Rinktines str. 18, 9322 Vilnius | Lithuania
Tel: (+370)52666216 |

Elokuussa 2018 avattu hotelli sijaitsee Vilnan keskustassa, kävelyetäisyydellä vanhastakaupungista, Gadimidas linnasta ja katedraaliaukiosta. Hotellissa on 164 ilmastoitua huonetta, joissa kaikissa on ilmainen wifi. Hotellissa on baari/ravintola ja konferenssitila. Huoneissa: internet, tv, kylpyhuone/Wc

Lisätiedot

Paikkoja rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy:
suora lento Turku – Kaunas – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * suomeksi opastettu Vilna ja Kaunas * suomenkielinen opas retkillä* lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm – tulee mahtua lentokoneen istuimen alle) *

Lisähinnasta: lentolaukku matkustamoon +20€/suunta, varaus etukäteen (55 * 40 * 23cm / max 10kg) * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 99€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Lentolippu:
Lähetämme lähtöselvitetyn lentolipun sähköpostiinne 1 vrk ennen lähtöä. Lippu pitää tulostaa mukaan. Paluulipun saatte hotellin vastaanotosta. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta tulostaa lippua, lähtöselvityksen voi tehdä lentokentällä – maksu n. 30€ (maksetaan lentokentällä)

Matkan hinta

399€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 150€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Matka maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus