Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

21-23.3. Tarton matka - Koe Oopperan kummitus Tartossa

Matkaohjelma

La 21.3 | Kohti Viroa
Kuljetus Virttaa-Loimaa-Turku- Helsingin Länsiterminaalille (T2) ja sama bussi tulee mukaan (matkatavarat saa olla bussissa)

Laiva Eckerö m/s Finlandia lähtee klo.9.00
klo 08.30 bufee aamiainen kansi 8
klo 11.15 laiva Tallinnassa /
kokoontuminen bussille ja ajomatka Tarttoon

n. klo. 14.30 Tarttossa, jossa suomeksi opastettu kaupunkikierros (n. 1,5h)

n. klo 16.00 majoittuminen Tartu hotelliin H2 huoneisiin keskustahotellissa (www.tartu.ee)vapaa ilta Tartossa.

Su 22.3 |
Aamiainen hotellilla ja sovittuna aikana lähtö bussilla Viron Kansallismuseoon (Tartossa), museossa suomeksi opastettu kierros ja vapa-aikaa tutustua mielenkiintoiseen museoon.

Paluu hotellille.
Klo. 16.00 alkaa Vanemuine Teatterissa musikaali ”OOPPERAN KUMMITUS”. Teatteri on lähellä hotellia. (esityskieli viro, tekstitys englanti ja suomi)

Ma 23.3 |
Hotelliaamiaisen jälkeen Tartossa vapaa-aikaa (tai joku erikseen sovittu kohde esim. kirkkovierailu) ja sitten ajo Tallinnaan.

17.30 Tallinnassa lähtöselvitys A-terminaalilla ja lippujen jako
18.30 Eckerö m/s Finlandia lähtee - 21.00 Helsingissä Länsiterminaalilla ja paluu lähtöpysäkeille.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
Tervetuloa Tarton kauniiseen kaupunkiia.
Kaupunkia kutsutaan Viron aivoiksi, onhan siellä kuuluisa Tarton Yliopisto, jossa myös paljon suomalaisia opiskelijoita.

Matkalla tutustumme myös Viron Kansallismuseoon, museo on saanut paljon kiitosta kävijöiltä. Matkan kohokohta on kuitenkin Vanemuine teatterissa musikaali ”Oopperan kummitus.

Viron Kansallismuseo on upea, avattu 2016. Lasiseinillä varustettu betonirakennus on suunniteltu jäljittelemään nousevaa lentokonetta eli rakennus on toisesta päästä varsin matala, ja kohti toista päätä kulkiessa kattokorkeus moninkertaistuu. Rakennuksen muoto symbolisoi myös pienen naapurikansamme nousua synkästä historiasta kohti nykypäivän hyvinvointia ja vaurautta.

Oopperan kummitus on suuri kertomus taiteen voimasta ja rakkauden kaipuusta. Andrew Lloyd Webberin järisyttävän tehokas musiikki on tehnyt Oopperan kummituksesta maailman suosituimman musikaalin.

Vuonna 1986 ensiesityksensä saaneen musikaalin on nähnyt jo yli 140 miljoonaa katsojaa 30 maassa eikä suosiolle näy loppua. Pariisin oopperassa tapahtuu outoja asioita ja onnettomuuksia. Niiden seurauksena nuori Christine saa suuren roolin. Mutta kuka saa hänen sydämensä, lapsuudenystävä Raoul vai oopperan maanalaisissa kerroksissa asustava salaperäinen naamioitu mies?

Reitti / Aikataulu

Kuljetus Virttaa-Loimaa-Turku- Helsingin Länsiterminaalille (T2)

Majoitus

Tartu Hotelli
www.tartu.ee

Lisätiedot

Matka toteutuu, pikaiset ilmoittautumiset.

Lisähinnasta: H1 + 50 €/hlö, Tartossa muut ruokailut, laivan paluuruokailu + 28€/hlö

Matkan hinta

345€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Matkanjärjestäjän peruutusehdot erikoismatkalle : Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa: (myös sairaustapauksissa)
31 vrk ennen matkan alkua veloitetaan varauskuluina 30 € sekä matkanjärjestäjän ennakkoon maksama musikaalilippu , 30-14 vrk ennen matkan alkua veloitetaan 75%, 13 vrk - alle 48 h veloitetaan koko matkan hinta. Emme vastaa muutoksista meistä riippumattomista syistä. Toimistomaksu 5€/lasku.