Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

21-24.9. Suosittu Vilnan kaupunkiloma

Matkaohjelma

** Muutama paikka **
UUTUUS 2019 | Suora lento Turusta | Ihastu Liettuan kauniiseen pääkaupunkiin

MATKAOHJELMA
21.9. |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 2h ennen lennon lähtöä. Suora lento Turusta Kaunasiin, jossa suomenkielinen opas toivottaa tervetulleeksi. Omakustanteinen lounastauko Kaunasissa, jonka jälkeen opastettu kaupunkikierros. Kun Kaunas on tullut tutuksi, jatkamme matkaa kohti Vilnaa (n. 100km) ja majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa iltaohjelma.

-- Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki ja maan entinen pääkaupunki. Neris- ja Nemumas –jokien risteyksessä sijaitseva vanha hansakaupunki on mitä oivallisin vierailukohde. Viihtyisä tunnelma, hyvät ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta tuovat mieleen Keski-Eurooppalaisen pikkukaupungin. Asukkaita kaupungissa on n. 310 000.

22.9. |
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme suomeksi opastetulle kaupunkikierrokselle, joka tehdään kävellen. Kesto noin 2-3h. Paluu hotellille ja vapaa-aikaa.

-- Vilnan tapahtumarikas historia näkyy sen kaupunkikuvassa, täältä löydät monet upeat kirkot, historialliset rakennukset, hyvät ja edulliset ostosmahdollisuudet sekä lukuisat ravintolat herkkuineen. Sokkeloinen vanhakaupunki kätkee sisäänsä yli 1000 kaunista rakennusta. Koe myös boheemi Užupisksen taiteilijakaupunginosa, jonka nimi tarkoittaa ”toisella puolella jokea”. Vuonna 1997 tämä kaupunginosa julistautui Užupisksen ”tasavallaksi”, jolla on mm. oma lippu, presidentti, perustuslaki ja 12 henkilön armeija.

23.9. |
Aamiainen hotellilla ja vapaapäivä Vilnassa

24.9. |
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Kaunasin lentoasemalle. Suora lento Kaunasista Turkuun.

Liettuan ihastuttava pääkaupunki Vilna on mitä oivallisin kohde lyhyelle lomalla. Matkaan pääsemme helposti Turusta, josta suora lento Kaunasiin. Vilna on tunnelmallinen pääkaupunki, jonka arkkitehtuuri on suloinen sekoitus barokkia, goottilaisuutta ja klassismia. Kaupungin sydän on Katedraaliaukio, jossa sijaitsi ensimmäinen kirkko ja 1200-luvulla ja sen vanhakaupunki on yksi Euroopan laajimpia. Samalla matkalla pääset myös tutustumaan Kaunasiin, joka on Liettuan toiseksi suurin kaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 21.9. Turku 09.55 – 11.45 Kaunas
(sitoumuksetta) 24.9. Kaunas 11.45 – 13.10 Turku

Majoitus

Hotel Panorama ***
Sodu g. 14, Vilnan vanhakaupunki, LT-03211 Vilna, Liettua
Tel: +370 5 2338822 | http://panoramahotel.lt/?lang=en
Hotel Panorama sijaitsee Vilnan vanhassakaupungissa 500 metrin päässä Aamunkoiton portilta. Hotellissa ravintola, baar ja vastaanotto 24/7. Huoneissa: wc/kylpyhuone, tv, puhelin, hiustenkuivaaja, ilmainen wifi.

Lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan pian.

Hintaan sisältyy: suora lento Turku – Kaunas – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * suomeksi opastettu Vilna ja Kaunas * suomenkielinen opas retkillä* lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm) *

Lisähinnasta: lentolaukku matkustamoon +15€/suunta, varaus etukäteen (max 10kg) * matkalaukku ruumaan 10kg +20€/suunta (etukäteisvaraus) matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 99€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

399€/hlö/H2 (4 paikkaa)

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 150€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta.

Ennakkomaksu 250€, loppumaksu noin 6 vkoa ennen lähtöä.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus