3.-8.10.2023 | Unkari ja Slovakia - upeita maisemia ja paikallisia herkkuja

  • Julkaistu: 23.05.2023
  • Kesto :
  • Minimimäärä: täynnä

3.-8.10.2023 | Unkari ja Slovakia - upeita maisemia ja paikallisia herkkuja

Matkalla näet ja koet Keski-Slovakian kauniita vuoristoisia maisemia, korkeiden Tatrojen upeita rinteitä, Tonavan rantoja ja maistelet paikallisia ruokia ja käymme toki myös kuuluisilla Tokajn viinialueilla. Matkalla mukana suomea puhuva opas Budapestista alkaen.

Tervetuloa mukaan Unkariin ja Slovakiaan, lokakuussa maisemat parhaimmillaan ⭐

Matkaohjelma

Tiistai 3.10.
Bussikuljetus sovitulta reitiltä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Finnairin suora lento turistiluokassa Helsinki – Budapest. Suomalainen opas Budapestissä ryhmää vastassa, jatkuu bussilla lounaalle (Unkari Gödölön paikkeilla)

Tutustumme Tokajn viinialueella viinin tuotantoon ja maistelemme paikallisia viinejä. 
Illalla saapuminen Slovakian Kosiceen, majoittuminen hotelliin ***

Keskiviikko 4.10.
Aamiainen hotellilla ja päivän retki korkeiden upeisiin Tatrojen maisemiin. Tutustumme Kezmarokin puukirkkoihin ja linnaan. Ja näemme myös Levocan renesanssisen keskustan ja katedraalin. Lounas nautitaan upeissa maisemissa. Majoittuminen Kosice. 

Torstai 5.10.
Aamiainen hotellilla ja vietetään päivä tutustuen Kosicen kaupunkiin. Teemme myös ratikkaretken siideripanimolle ja maistelemme heidän tuotantoaan. Lounas tai illallinen. Majoittuminen Kosice. 

Perjantai 6.10.
Aamiainen hotellilla ja huoneiden luovutus. Matkamme jatkuu länteen päin. Näemme Andrassin mausoleumin, Roznavan kaupunkia, Betliarin metsästyslinnan. Kahvitauolla nautimme maankuuluja mustikkamunkkeja Muranin kylässä. Lounas maatilalla. Illaksi saavutaan keskiaikaiseen kaivoskaupunkiin Banska Stiavnicaan. Majoittuminen hotellissa ***.

Lauantai 7.10.
Aamiainen hotellilla, tutustumista Banska Stiavnicaan, vanhan ja uudenlinnan sekä pyhiinvaelluskukkulan retki. Paikallista hanhea tai ankkaa illallisella.

Sunnutai 8.10.
Aamiainen hotellilla, aikainen lähtö hotellilta. Matkalla Budapestin lentokentälle pysähdymme Batovcen kallioasumuksilla ja nautimme lounaan Estergomin kaupungissa. Estergomissa on yksi Euroopan suurimmista kirkoista ja sen pihalta avautuu upeat maisemat yli Tonavan. Tonavan mutkia seuraillen ajetaan lentokentälle.

Oppaalle sanomme heipat kentällä ja nousemme koneeseen ja saavumme Helsinki/Vantaan lentokentälle, josta kuljetus lähtöpysäkeille. 

Päivittäinen ajomatka n. 200-300 km /päivä.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. 

 

Majoitus

Slovakian Kosice (3 yötä)
Banska Stianvnica (2yötä)

Reitti / aikataulu

✈ 
TI 3.10   Helsinki 09.55 – 11.15 Budapest
SU  8.10 Budapest 19.00 – 22.20 Helsinki


Bussireitti

Virttaa-Alastaro-Hirvikoski-Loimaa-Turku-Salo Piihovi-Helsinki-Vantaa lentokenttä

Varattavissa olevat lähdöt

3.-8.10.2023

Lisätiedot

Lisähinnasta H1 huone + 250€/hlö
Minimi lähtijämäärä: 26
⏰ Täynnä

Matkan hinta

1369€/hlö/H2 (täynnä)

Varaa matka

Nimi (virallinen etu- ja sukunimi)
Syntymäaika
Osoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Muiden lähtijöiden nimet ja syntymäajat (kirjoita kaikkien lähtijöiden tiedot)
Lähtöpäivä Varattavissa olevat lähtöpäivät:

3.-8.10.2023

Lähtöpysäkki Valittavissa olevat lähtöpysäkit:

Virttaa-Alastaro-Hirvikoski-Loimaa-Turku-Salo Piihovi-Helsinki-Vantaa lentokenttä

Allergiat
Lisätietoja
Varmistaaksemme viestin oikean lähettäjän syötä alapuolella näkyvä numerosarja.

Varaamme oikeuden ohjelma- ja hinta- ja aikataulumuutoksiin. Peruutusehdot räätälöidylle erikoismatkalle: Yli 95vrk: 50 € peruutuskuluina, 94-65 vrk ennen varausmaksu; 64-45 vrk ennen 50 %; 44-31 vrk ennen 75%, 30 vrk ennen koko matkan hinta. Muista tarkistaa matkavakuutuksesi voimassaolo!

Varaus- ja maksuehdot

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä. Vastuullinen matkanjärjestäjä Matka-Viitala Oy

Toimistomaksu: 10 € / varaus

 

Evästeet