Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

30.11.-3.12. Vilnan tunnelmalliset joulutorit

Matkaohjelma

Virittäydy joulun tunnelmaan ihastuttavassa Vilnassa

30.11. |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 2h ennen lennon lähtöä. Suora lento Turusta Kaunasiin, jossa suomenkielinen opas toivottaa tervetulleeksi. Lentokentältä matkamme jatkuu kohti Kaunasin keskustaa, johon tutustumme suomeksi opastetulla kävelykierroksella. Kun Kaunas on tullut tutuksi, jatkamme matkaa kohti Vilnaa (n. 100km) ja majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa iltaohjelma.

Tänään on päivä, jolloin Vilnan joulutorit avataan ja valot syttyvät katedraaliaukion ja kaupungintalon aukion kauniisiin joulukuusiin.

-- Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki ja maan entinen pääkaupunki. Neris- ja Nemumas –jokien risteyksessä sijaitseva vanha hansakaupunki on mitä oivallisin vierailukohde. Viihtyisä tunnelma, hyvät ostosmahdollisuudet ja kulttuuritarjonta tuovat mieleen Keski-Eurooppalaisen pikkukaupungin. Asukkaita kaupungissa on n. 310 000.

1.12. |
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme suomeksi opastetulle kaupunkikierrokselle. Vilnan tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat vanhassa kaupungissa, kaupunkikierros tehdään kävellen. Kesto noin 2,5h

-- Vilnan tapahtumarikas historia näkyy sen kaupunkikuvassa, täältä löydät monet upeat kirkot, historialliset rakennukset, hyvät ja edulliset ostosmahdollisuudet sekä lukuisat ravintolat herkkuineen. Sokkeloinen vanhakaupunki kätkee sisäänsä yli 1000 kaunista rakennusta. Koe myös boheemi Užupisksen taiteilijakaupunginosa, jonka nimi tarkoittaa ”toisella puolella jokea”. Vuonna 1997 tämä kaupunginosa julistautui Užupisksen ”tasavallaksi”, jolla on mm. oma lippu, presidentti, perustuslaki ja 12 henkilön armeija.

2.12. |
Aamiainen hotellilla ja vapaapäivä Vilnassa

3.12. |
Aamiainen hotellilla, huoneiden luovutus ja kuljetus Kaunasin lentoasemalle. Suora lento Kaunasista Turkuun.

Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin.
UUTUUS 2019 | Suora lento Turusta | Ihastu Liettuan jouluiseen pääkaupunkiin

Pimenevissä talvi-illoissa Vilnan kaunis vanhakaupunki kylpee tunnelmallisissa jouluvaloissa ja ihastuttavissa koristeissa. Joulutorit hehkuviineineen ja paikallisine herkkuineen löytyvät Katedraaliaukiolta sekä kaupungintalon aukiolta. Vilnan joulutorit ja joulunajan tunnelma ovat saanut tunnustusta usealta arvostetulta taholta mm. Lonely Planet. Vilnan keskusta on suhteellisen pieni ja täällä on helppo kulkea paikasta toiseen kävellen.

Vilnan arkkitehtuuri on suloinen sekoitus barokkia, goottilaisuutta ja klassismia. Se on tunnelmaltaan erilainen kuin esimerkiksi monelle tutumpi Tallinna. Kaupungin sydän on Katedraaliaukio, jossa sijaitsi ensimmäinen kirkko ja 1200-luvulla ja sen vanhakaupunki on yksi Euroopan laajimpia. Samalla matkalla pääset myös tutustumaan Kaunasiin, joka on Liettuan toiseksi suurin kaupunki.

Tervetuloa mukaamme Vilnaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu: 30.11. Turku 09.40 – 10.55 Kaunas
(sitoumuksetta) 3.12. Kaunas 11.25 – 12.45 Turku

Majoitus

IBIS Vilnius Center ***
Rinktines str. 18, 9322 Vilnius | Lithuania
Tel: (+370)52666216 |
https://www.accorhotels.com/gb/hotel-A1J1-ibis-vilnius-centre/index.shtml

Elokuussa 2018 avattu hotelli sijaitsee aivan Vilnan keskustassa, kävelyetäisyydellä vanhastakaupungista, Gadimidas linnasta ja katedraaliaukiosta. Hotellissa on 164 ilmaistoitua huonetta, joissa kaikissa on ilmainen wifi. Hotellissa on baari/ravintola ja konferenssitila. Huoneissa: internet, tv, kylpyhuone/Wc

Lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan 28.10.2019 mennessä.
Paikkoja rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy: suora lento Turku – Kaunas – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * suomeksi opastettu Vilna ja Kaunas * lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen, joka mahtuu istuimen alle) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm) * lähtöselvitys (lippu pitää tulostaa mukaan) *

Lisähinnasta: lentolaukku matkustamoon +20€/suunta (55 x 40 x 23cm/10kg), varaus etukäteen (max 10kg) * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 99€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa * lähtöselvitys lentokentällä +30€/hlö (maksetaan lentokentällä) * istumapaikkavaraus +15€/suunta/hlö

Minimi lähtijämäärä: 20

Matkan hinta

399€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 150€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 250 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta. Minimi lähtijämäärä: 20. Matka laskutetaan yhdellä laskulla varauksen yhteydessä.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus