Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

4. - 10.10. Salaperäinen Korsika

Matkaohjelma

Lauantai 4.10. |
Saavumme noin kello 12 Bastiaan, johon tutustumme oppaan johdolla. Bastiassa syömme myös lounaan. Matka jatkuu upeiden vuoristomaisemien kautta Ajaccioon jonne saavumme noin kello 19. Majoittuminen ja kevyt illallinen.

Sunnuntai 5.10. |
Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti Portoa, Evisaa ja Cargesea. Matkan aikana saamme oppaan johdolla nauttia uskomattoman kauniista jylhistä maisemista ja kauniista kimmeltävästä merestä ja tietenkin hyvästä ruuasta. Paluu hotellille noin kello 19. Yhteinen illallinen.

Maanantai 6.10. |
Tutustumme kävellen pääkaupunki Ajaccioon. Päivän keskeinen teema on Napoleon Bonaparte. Päivän kierroksen aikana käymme mm. Katedraalissa, jossa Napoleon kastettiin. Napoleonin äidin mukaan nimetyllä Letitzia-aukiolla sijaitsee Napoleonin kotitalo, joka nykyisin toimii museona. Lounas päivän aikana ja vapaa iltapäivä omille harrastuksille tai ihan vaan näkymien ihasteluun.

Tiistai 7.10. |
Lähdemme kokopäiväretkelle entiseen itsenäisyyden ajan pääkaupunkiin Corteen. Corte on mielenkiintoinen pikkukaupunki, joka on ollut korsikalaisten ylpeys saaren itsenäisyyden aikana. Käymme mm. Korsikan museossa. Syömme lounaan retken aikana. Paluu Ajaccioon ja illallinen noin kello 19.30.

Keskiviikko 8.10. |
Tämän päivän maisemat, ovat ehdottomasti upeimmat. Pigna on pieni historiallinen kylä vuorilla. Aivan samanlainen, joka kuvaillaan Asterix Korsikalla kirjassa. (johon muuten kannattaa tutustua ennen matkaa) Matka on ikimuistoinen monella tavalla, lounas matka aikana ja illallinen Ajacciossa noin kello 19.30.

Torstai 9.10. |
Edellispäivän ohjelma oli niin henkeäsalpaava, että otamme rauhallisen torstaipäivän. Aamupäivällä on vapaata omille ostoksille ja reippaalle kävelylle. Iltapäivällä lähdemme Ajaccion saaristoon Ile Sanquinaires-nimiselle alueelle. Jäähyväisillallinen Ajacciossa, jonne palaamme noin kello 18.30.

Perjantai 10.10. |
On aika ottaa jäähyväiset Ajacciolle ja suunnata kohti etelää. Näkemämme kylät ovat tuttuja monesta romaaneista, kuten esimerkkinä. Dumasin kirja Korsikan veljekset. Nautimme jälleen upeista näkymistä. Yksi kohteistamme on Filitosa, joka on merkittävin arkeologinen alue Korsikalla. Paikka on erittäin vaikuttava ja luonnonkaunis ja siellä voi ihastella myös kevään kukkaloistoa. Viimeinen kohteemme on vuorenkupeessa riippuva kotkanpesän näköinen kaupunki Bonifacio. Täältä matka jatkuu laivalla Sardiniaan ja tilausbussimme vie meidät lentokentälle Olbiaan, jos palaamme jälleen kotiin.


Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
** mikäli matkaa ei voida koronatilanteesta johtuen toteuttaa syksyllä 2020, matka siirtyy keväälle 2021 (viikko 15)

MATKAKERHON UUTUUSMATKA |
Tutustu Matkakerhoon www.matkakerho.fi

Ranskalle kuuluva saari on kuuluisa kauneudestaan. Keväällä, kun yrtit kukkivat, saari on tulvillaan värejä ja tuoksuja. Korkeat, jylhät vuoret luovat erikoisen kiehtovan tunnelman.

Vanhoissa kylissä ja kaupungeissa eletään osittain ikivanhoin perintein, missä sukujen välinen verikosto ei vielä ole unohtunut.

Tervetuloa mukaan!

Reitti / Aikataulu

4.10. Helsinki 06.15 – 07.45 Frankfurt
Frankfurt 10.45 – 12.10 Bastia

10.10. Olbia 16.05 – 17.45 Frankfurt
Frankfurt 20.15 – 23.40 Helsinki

Varattavissa olevat lähdöt

4-10.10.2020

Majoitus

Hotel Fesch *** | Ajaccio
Hyvä sijainti keskustassa.

Lisätiedot

Paikkoja rajoitettu määrä.

Hinta sis. lennot, ohjelman, ohjelmassa mainitut ruokailut ja kuljetus, majoittumisen jaetussa kahden hengen huoneessa. Suomalainen matkanjohtaja mukana koko matkan ajan.

Matkan hinta

1820€/hlö/H2

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Ennakkomaksu 300€, loppumaksu 6 vkoa ennen matkan alkua.