Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

4-8.5. Makedonian mielenkiintoinen Skopje

Matkaohjelma

4.5. |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 1,5h ennen lennon lähtöä. Suora lento Turusta Skopjeen. Lentokenttäkuljetus ja majoittuminen keskustahotelliin. Virkistyshetki hotellilla, jonka jälkeen lähdemme opastelle kävelykierrokselle Skopjen keskustaan.

Tutustumme Kalen linnoitukseen ja basaarialueeseen. Basaarialue on yksi Skopjen kiinnostavimmasta nähtävyyksistä, satoja pikkuputiikeja ja tunnelmallista charmia. Ohitamme Mustafa Pashan moskeijan, käymme Holy Salvation kirkossa, joka on kuuluisa upeista puisista ikonostaaseista. Skopejn keskusta on viime vuosien aikana saanut uuden ilmeen ja kaupunkiin on rakennettu paljon uutta. Tutustumme Skopjen mahtaviin monumentteihin sekä Äiti Teresan muistomerkkiin. Vapaa loppuilta.

5.5. |
Aamiainen hotellilla. Vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen tai lisämaksullinen retki Vodno ja Matka.

-- Vodno-vuori kohoaa kaupungin vieressä ja sen korkeimmalla kohtaa kohoaa Millennium –risti, jonne matkaamme kaapelihissillä. Huikeat maisemat Skopjeen ja ympäröivään luontoon. Matkamme jatkuu Matka-kanjonille, joka on ihastuttava smaragdinvihreä järvi vuorten syleilyssä (kesto noin 4h). Paluu hotellille ja vapaailta.

Lue kotisivuiltamme: 7 syytä matkustaa Skopjeen https://www.naantalinmatkakauppa.fi/ajankohtaista/blogi--7-syyta-vierailla-skopjessa-

6.5. |
Aamiainen hotellilla.
Vapaapäivä Skopjessa tai lisämaksullinen retki Ohridjärvelle. Ohrid on Pohjois-Makedonian helmi, UNESCON suojelema kaupunki, joka sijaitsee kirkasvetisen Ohrid-järven rannalla ja jonka horisontissa siintävät korkeat vuoret. Ohrid-järvi on maailman vanhin ja Balkanin syvin järvi, mereksi kutsuttu. Opastettu kävelykierros Ohridissa ja lounas paikallisessa ravintolassa. Kokopäiväretki.

7.5. |
Aamiainen hotellilla, Vapaapäivä Skopjessa.

8.5. |
Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja kuljetus Skopjen lentoasemalle. Suora lento Skopjesta Turkuun.
KAUPUNKILOMA UUTUUS 2020 | Suora lento Turusta |

Pohjois-Makedonia on maa, joka hämmästyttää ainutlaatuisella luonnon monimuotoisuudella sekä kulttuurillaan. Makedonia on pieni maa, läpimitaltaan vain noin 200km ja asukkaita noin 2 miljoonaa, joista noin 500 000 asuu pääkaupungissa Skopjessa.

Skopje on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja vanhaa, viime vuosina keskustan julkisivua on kohennettu urakalla. Toukokuussa Makedoniassa nautitaan kesäisistä lämpätiloista noin +20-25 astetta. Makedonian on myös yksi Euroopan edullisimmista maista, joten jätäthän tilaa matkalaukkuusi tuliaisostoksille.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen Makedoniaan!

Reitti / Aikataulu

4.5. Turku 10.45 – 12.55 Skopje
8.5. Skopje 06.00 – 10.15 Turku

Majoitus

Keskustahotelli *** Best Western Turist tai vastaava

Lisätiedot

Hintaan sisältyy:
suora lento Turku – Skopje – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * suomalainen matkanjohtaja mukana koko matkan ajan * suomeksi opastettu kaupunkikierros * lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm) *

Lisähinnasta:
Vodno ja Matka –retki +49€/hlö (minimi 10, opastettu suomeksi) * Kokopäiväretki Ohrid-järvelle sis. lounas +99€/hlö (suomeksi, minimi 10) * lentolaukku matkustamoon +20€/suunta, varaus etukäteen (max 10kg) * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 129€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

579€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta. Ennakkomaksu 250€, loppumaksu noin 6 vkoa ennen lähtöä. Matka toteutuu mikäli 20 lähtijää.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus