Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutNaantalin Matkakaupan Instagram-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

5.-7.10. Kaupunkiloma Gdansk

Matkaohjelma

5.10. |
Saapuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) noin 1,5h ennen koneen lähtöä. Suora lento Turusta Gdanskiin. Gdanskissa suomenkielinen opas ja linja-auto ryhmää vastassa. Kuljetus hotellille ja majoittuminen. Opastettu kävelykierros Gdanskin vanhassa kaupungissa, jonka jälkeen vapaa loppuilta.

6.10. |
Herkullinen buffetaamiainen. Vapaapäivä omatoimiseen lomailuun. Tutki ja ihastu Gdanskin vanhaan kaupunkiin ja tee löytöjä ihastuttavissa pikkuputiikeissa.

-- 400 000 asukkaan Gdansk on sopivan pieni kohde lyhyelle kaupunkilomalla, nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan ja kaupungista löytyy paljon tasokkaita ravintoloita, joissa viettää mukavaa ilta. --

7.10. |
Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja lentokenttäkuljetus. Suora lento Turkuun.

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin.
Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on tunnelmallinen kaupunkilomakohde vain lyhyen lentomatkan päässä Turusta. Gdansk muodostaa yhdessä naapurikaupunkiensa Gdynian ja Sopotin kanssa tiiviin kolmoiskaupungin, jossa välimatkat ovat lyhyitä ja naapurit toistensa kyljessä niin, ettei rajoja edes huomaa..

Vanhan hansakaupungin näyttävä arkkitehtuuri ja tunnelmallinen vanhakaupunki yhdistettynä edulliseen hintatasoon saavat matkailijat palaamaan kaupunkiin kerta toisensa jälkeen.

Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Mariankirkko, joka näkyy pitkälle kaupungin siluetissa. Gdanskin satamassa ja vanhassakaupungissa värikkäät hansatalot sekoittuvat koristeellisiin punatiilisiin kirkkoihin, portteihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin.

Reitti / Aikataulu

5.10. Turku 13.35 – 14.00 Gdansk
7.10. Gdansk 06.45 – 09.10 Turku

Varattavissa olevat lähdöt

5.-7.10.2020

Majoitus

Novotel Centrum Gdansk***| ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk| +48 58 300 27 50

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Lisätiedot

Hinta sisältää: lennot Wizzair Turku-Gdansk-Turku * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * lentokenttäkuljetus * suomeksi opastettu kaupunkikierros Gdansk * Pieni matkatavara matkustamoon (10kg/40x30x20 cm) * hotelliaamiainen*

Lisähinnasta: * majoittuminen yhden hengen huoneessa +59€/hlö *lentolaukku matkustamoon +20€/suunta (10 kg/55 x 40 x 23 cm) * matkalaukku ruumaan 45€/suunta/hlö (20kg) * istumapaikan varaus +15€/hlö/suunta *

Matkan hinta

299€/hlö/H2

Maksa erissä

Kysy lisää toimistolta.

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: -34vrk ennen 150€, 34vrk-14vrk ennen matkan alkua perimme 75% matkan hinnasta, alle 14vrk 100% matkan hinnasta. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. Matka maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Hyvä tietää: Matkalle tarvitaan voimassa oleva passi / henkilökortti, Puolan valuutta on zloty (saa vaihdettua esim. Forex). Aikaero -1h. Wizzairin lennolla matkustamoon saa vielä vain yhden matkatavaran per matkustaja.

Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.