Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

8-11.9. Makedonian mielenkiintoinen Skopje

Matkaohjelma

8.9 |
Kokoontuminen Turun lentokentälle (terminaali 1) 2h ennen lennon lähtöä. Matkanjohtajan tapaaminen lentokentällä, suora lento Turusta Skopjeen. Lentokenttäkuljetus ja majoittuminen keskustahotelliin. Vapaa loppuilta.

9.9 |
Aamiainen hotellilla, jonka jälkeen lähdemme opastetulle kävelykierrokselle Skopjen keskustaan. Tutustumme Kalen linnoitukseen ja basaarialueeseen. Basaarialue on yksi Skopjen kiinnostavimmasta nähtävyyksistä, satoja pikkuputiikeja ja tunnelmallista charmia. Ohitamme Mustafa Pashan moskeijan, käymme Holy Salvation kirkossa, joka on kuuluisa upeista puisista ikonostaaseista. Skopejn keskusta on viime vuosien aikana saanut uuden ilmeen ja kaupunkiin on rakennettu paljon uutta. Tutustumme Skopjen mahtaviin monumentteihin sekä Äiti Teresan muistomerkkiin. Paluu hotellille ja vapaa loppupäivä.

10.9. |
Aamiainen hotellilla. Vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen tai lisämaksullinen retki Vodno ja Matka. Vodno-vuori kohoaa kaupungin vieressä ja sen korkeimmalla kohtaa kohoaa Millennium –risti, jonne matkaamme kaapelihissillä. Huikeat maisemat Skopjeen ja ympäröivään luontoon. Matkamme jatkuu Matka-kanjonille, joka on ihastuttava smaragdinvihreä järvi vuorten syleilyssä (kesto noin 4h). Paluu hotellille ja vapaailta.

11.9. |
Aikainen aamiainen, huoneiden luovutus ja kuljetus Skopjen lentoasemalle. Suora lento Skopjesta Turkuun.
** Täynnä, seuraava matka 6-9.10. **
KAUPUNKILOMA UUTUUS 2019 | Suora lento Turusta |

Pohjois-Makedonia on maa, joka hämmästyttää ainutlaatuisella luonnon monimuotoisuudella sekä kulttuurillaan. Makedonia on pieni maa, läpimitaltaan vain noin 200km ja asukkaita noin 2 miljoonaa, joista noin 500 000 asuu pääkaupungissa Skopjessa. Skopje on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja vanhaa, viime vuosina keskustan julkisivua on kohennettu urakalla.

Syyskuussa päivät ovat vielä kesäisen lämpimiä ja kaupungin houkuttelevat terassit kutsuvat nauttimaan rentouttavaa lomapäivää. Makedonian on myös yksi Euroopan edullisimmista maista, joten jätäthän tilaa matkalaukkuusi tuliaisostoksille.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiseen Makedoniaan!

Reitti / Aikataulu

Lentoaikataulu:
8.9. Turku 10.45 – 12.55 Skopje
11.9. Skopje 06.00 – 10.15 Turku

Majoitus

Best Western Turist
*** keskustahotelli, lähellä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä, vanhaakaupunkia sekä kävelykatua.

Lisätiedot

Paikkoja rajoitettu määrä.

Hintaan sisältyy: suora lento Turku – Skopje – Turku (Wizzair) * majoitukset jaetussa kahden hengen huoneessa * suomalainen matkanjohtaja mukana koko matkan ajan * suomeksi opastettu kaupunkikierros * lentokenttäkuljetus kohteessa * hotelliaamiaiset * * pieni käsimatkatavara (noin selkärepun kokoinen) (10 kg / 40 x 30 x 20 cm) *

Lisähinnasta: Vodno ja Matka –retki +59€/hlö (opastettu suomeksi) * lentolaukku matkustamoon +20€/suunta, varaus etukäteen (max 10kg) * matkalaukku ruumaan 20kg +45€/suunta (etukäteisvaraus) * majoittuminen yhden hengen huoneessa + 99€ * palvelut, joita ei mainita ohjelmassa

Matkan hinta

549€/hlö/H2 (täynnä)

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: Yli 65vrk: 250€, 65 – 35 vrk ennen lähtöä perimme 350 € peruutuskuluina, alle 34vrk ennen matkan alkua perimme 100% matkan hinnasta. Ennakkomaksu 250€, loppumaksu noin 6 vkoa ennen lähtöä.

Matka toteutuu mikäli 20 lähtijää.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus