Naantalin Matkakaupan Facebook-sivutSoita meilleLähetä meille postiaSijaintimme

9-11.10. Kaupunkiloma ihastuttavassa Gdanskissa

Matkaohjelma

Tervetuloa mukaan nauttimaan rentouttavasta minilomasta Gdanskin mielenkiintoisessa kaupungissa.

9.10 |
Saapuminen Turun lentoasemalle 1,5h ennen koneen lähtöä. Omatoiminen lähtöselvitys ja turvatarkastus. Suora lento Turusta Gdanskiin, jossa kuljettaja ryhmää vastassa. Kuljetus lentokentältä kaupunkiin. Majoittuminen ja vapaa iltaohjelma.

--Pitkään rautaesiripun peitossa ollut Gdańsk on vuosien varrella noussut suomalaisten suosimaksi minilomakohteeksi. Kaupungin monipuolisuus tarjoaa matkailijoille sekä kaupunki- että rantaloman parhaita puolia. Mukulakivikatuja pitkin kävellessä voi ihailla 1700-luvun hurmaavan kaunista hansakaupungin arkkitehtuuria, välillä pysähtyen ravintolaan tai terassille nauttimaan rennosta yhdessä olosta. --

10.10.|
Aamiainen hotellilla ja vapaapäivä omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen.

-- tee vaikka omatoiminen retki naapurikaupunki Sopotiin, joka sijaitsee merenrannalla. Sopot on paikallisten suosima lomakohde. Sopotin kuuluisin nähtävyys lienee ”Vino talo” sekä Euroopan pisin puulaituri.

11.10.|
Aamiainen hotellilla, lentokenttäkuljetus ja paluulento Turkuun.
Itämeren rannikolla sijaitseva Gdansk on upea kaupunki, joka tarjoaa ympäri vuoden historiaa, kulttuuria ja nähtävyyksiä. Tämän lisäksi sen vieressä sijaitsevat Sopot ja Gdynia antavat kaupunkilomalle uusia ulottuvuuksia. Gdanskiin saapuessa kaupungin elinvoimaisuus tekee heti vaikutuksen ja kaduille levinneet terassit antavat kaduille väriä. Gdansk on suuri kaupunki, mutta vierailijan onneksi kaikki oleellinen on melko pienen alueen sisällä.

Tervetuloa mukaan

Reitti / Aikataulu

Lentoajat: 9.10. Turku 14.30 – 14.55 Gdansk
11.10. Gdansk 13.45 – 16.10 Turku

Majoitus

Novotel Gdansk Centrum ***
ul. Pszenna 1, 80749 Gdańsk| +48 58 300 27 50 |
http://www.novotel.com/gb/hotel-0523-novotel-gdansk-centrum/index.shtml

Moderni Novotel Gdańsk Centrum -hotelli sijaitsee Gdanskin satamakaupungin keskustassa vain 200 metrin päässä vanhastakaupungista. Huoneet ovat tilavia ja ilmastoituja, ja kaikissa tiloissa on ilmainen WiFi. Novotelin moderneissa huoneissa on kaapeli-tv, minibaari ja työpöytä. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone

Lisätiedot

Minimi lähtijämäärä: 10. Paikkoja rajoitettu määrä.

Matkan hinta sisältää:
* suorat lennot Turusta * majoitus Novotel Central *** /
* lentokenttäkuljetukset * hotelliaamiaiset * noin selkärepun kokoinen matkatavara matkustamoon (40*30*20cm/10kg- tulee mahtua istuimen alle) * lähtöselvitys

Lisämaksusta:
* lentolaukku matkustamoon +20€/suunta * matkalaukku ruumaan, 20kg +45€/suunta (149 x 119 x 171 cm) etukäteisvaraus) * Yhden hengen huone +69€ * istumapaikkavaraus +15€/suunta/hlö (Wizzair jakaa istumapaikat sattumanvaraisessa järjestyksessä) * ohjelmassa mainitsemattomat palvelut * nimenmuutos +70€/suunta

Matkan hinta

199€/hlö/H2 (6 paikkaa)
269€/hlö

Maksa erissä

 

 

Varaus- ja maksuehdot:

Peruutusehdot: -34vrk ennen 150€, 34vrk-14vrk ennen matkan alkua perimme 75% matkan hinnasta, alle 14vrk 100% matkan hinnasta. Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin.

Hyvä tietää: Matkalle tarvitaan voimassaoleva passi / henkilökortti, Puolan valuutta on zloty (saa vaihdettua esim. Forex). Aikaero -1h. Wizzairin lennolla matkustamoon saa vielä vain yhden matkatavaran per matkustaja.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutus kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen tehtyäsi omassa vakuutusyhtiössä. Matkalla mahdollisesti tapahtuvia sairastumisia tai tapaturmia ei korvaa matkanjärjestäjä, vaan matkustajan oma matkavakuutus. Muilta osin matkalla noudatetaan Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen kesken neuvottelemia yleisiä valmismatkaehtoja, jotka saatte tarvittaessa matkanjärjestäjältä.

Toimistomaksu: 10€/varaus