• 04.04.2023
  • Naantalin Matkakauppa

5 upeaa päiväretkikohdetta Roomasta

Unohda turistimassat ja koe Rooman lähialueiden kauneus: 5 päiväretkikohdetta, jotka ovat vain lyhyen ajomatkan päässä!

Lähde seikkailuun Rooman ulkopuolelle:
Viisi päiväretkeä, jotka vievät sinut upeisiin maisemiin vain reilun kahden tunnin ajomatkan päässä Roomasta!
 
Siena  - Tämä viehättävä kaupunki on täynnä kaunista arkkitehtuuria ja keskiaikaisia ​​kujia. Tutustu kuuluisaan Piazza del Campoon, joka on yksi Euroopan kauneimmista toreista. Ja tietysti maista paikallista Chianti-viiniä! 
 
Pompeji  - Rooman valtakunnan aikainen kaupunki, joka on täysin säilynyt tulivuorenpurkauksen jälkeen. Ainutlaatuinen nähtävyys, jossa voit kulkea antiikin kaduilla ja ihailla muinaisia freskoja.  Samalla retkellä kannattaa myös vierailla Napolissa.

Tivoli  - Tämä viehättävä kaupunki on tunnettu Villa d'Este -puutarhasta, joka on maailman kauneimpia barokkipuutarhoja. Nauti upeista suihkulähteistä, patsaista ja puutarhoista. 
 
Ostia Antica  - Antiikin Rooman kaupunki, joka sijaitsee vain 30 minuutin päässä Roomasta. Tänne pääset myös julkisilla. Kävele antiikin kaduilla, tutustu raunioihin ja ihaile amfiteatteria. Tämä on täydellinen paikka historian ystäville! 
 
Orvieto  - Tämä upea kaupunki sijaitsee kukkulalla, josta on upeat näkymät ympäröiville alueille. Tutustu upeaan Orvieton tuomiokirkkoon ja nauti herkullisista paikallisista ruoista. 
 
Varaa kevään ja kesän Rooman kaupunkilomat  täältä

Vinkki: Voit pyytää tarjouksen myös pidemmistä Rooman matkoista.

Evästeet